Eastborn matras uit de Perfect serieEastborn matras detailEastborn matras uit de Smart serie

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Eastborn matrassen

Er zijn twee soorten Eastborn matrassen. Gemaakt van koudschuim of met pocket vering. Bij Beds & Bedding kunt u beide soorten testen in de Eastborn matrassen studio. Net als bij de bedden worden Eastborn matrassen opgedeeld in drie klassen.

Deze heten Easy, Smart of Perfect en zijn verkrijgbaar in twee stevig heden. De standaard is voor mensen met een gemiddeld postuur. De stevige variant voor mensen die iets zwaarder zijn.

Eastborn matrassen zijn goed voor u.

De juiste stevigheid wordt bepaald door uw postuur en voorkeur. Dit heeft te maken met de juiste ondersteuning van uw lichaam. Grofweg is het zo dat mensen met een gemiddeld postuur zelf kunnen kiezen tussen de standaard en de firm uitvoering. Mensen die lichter dan gemiddeld zijn kiezen voor de Standaard uitvoering en als u wat zwaarder bent kiest u voor de Firm Eastborn matrassen.

Easy klasse

 De FeelFit P2 is een matras met pocket veren. De FeelFit F1 is gemaakt van koudschuim. Deze zijn ingedeeld in de Easy klasse. De tijk is een elastische stretch hoes. De pocket veer kern van de FeelFit P2 beschikt over 240 veren per vierkante meter. Terwijl de FeelFit F1 een 16cm dikke kern van een hoge kwaliteit schuim heeft.

Smart klasse

 De Eastborn matrassen F3, P4 en P6 zijn standaard afgewerkt als Smart klasse. Maar deze kunnen tegen meerprijs als Perfect uitvoering geleverd worden. De smart klasse tijk is standaard voorzien van Sensity. Dit houdt in dat de tijk actief behandeld is met een pro-biotica die op natuurlijke wijze voorkomt dat allergenen en huisstof mijt zich gaan nestelen.

►FeelFit F3

 De FeelFit F3 heeft dezelfde kern als de FeelFit F1. Het enige verschil is dat deze nu insneden heeft. Deze inkepingen zorgen ervoor dat de FeelFit F3 zachter aanvoelt als de F1 variant.

►FeelFit P4

De FeelFit P4 heeft net als de P2, 240 pocket veren per vierkante meter. Maar beschikt over een tijk met Sensity behandeling. En de pocketvering is ingedeeld in comfort zones. Waardoor dit matras soepeler en comfortabeler ligt.

►FeelFit P6

Voorzien van 300 pocketveren per m2, een comfort schuim afdeklaag en de Advanced Pocket Technology is de FeelFit P6 een van de populairdere Eastborn matrassen. De Advanced Pocket Technology gebruikt hoogwaardige technologie waarbij de veer elektro thermisch wordt nagehard. Ook na jaren lang gebruik blijft deze vering altijd weer terug komen in zijn originele stand.

Perfect Klasse

De top klasse van Eastborn matrassen bestaat uit de Perfect serie. Hoogwaardig materiaal gebruik, een Fresssh! Fibre doorstikking van de tijk en de Multiple Phase pocket vering garanderen een perfect comfort en lange levensduur. De FeelFit F5 is verkrijgbaar als koudschuim variant.

►FeelFit F5

De dikkere koudschuim kern met drie dimensionale profilering zorgt voor een uitstekend comfort. Ideaal voor wie van een lekker stevig matras houdt. De totale matras hoogte is ca. 21cm. Dankzij de Perfect afwerking heeft de matras royale handgrepen zodat het makkelijk te draaien en te keren is.

►FeelFit P8

De eerste matras die gebruikt van de MPT-vering. MPT staat voor Multiple Phase Technology. Het comfort kenmerkt zich in drie fasen. De eerste fase is een zacht en luxueus gevoel. De tweede fase is een zachte ondersteuning. De derde fase zorgt voor een stabiel lig comfort en perfecte ondersteuning. 240 MPT veren per men een comfort schuim afdeklaag zorgen voor een matras met een geweldige prijs/kwaliteit verhouding.

►FeelFit P10

Een goede ventilatie, perfecte hygiene en een heerlijk comfort kenmerken de FeelFit P10. Een latex afdek laag van goede kwaliteit laat zich combineren met de Multiple Phase Technology pocketveer.

►FeelFit P12

Het absolute top model uit de Eastborn matrassen collectie is de FeelFit P12. De natuur latex toplaag is de perfecte aanvulling voor de maar liefst 375 MPT-veren per m2. Een heerlijk zacht comfort is het gevolg. Een goede ondersteuning gekoppeld aan een soepel comfort zorgt ervoor dat u elke ochtend weer uitgerust opstaat.

Eastborn matrassen zijn voor partners

Voor partners die lekker dicht bij elkaar slapen bieden wij de Je t'Aime uitvoering aan. Hierbij worden twee Eastborn matrassen van een verschillende gewicht klassen gecombineerd in één grote matras. Nu heeft u geen last meer van de midden naad en dat is dus lekker dicht bij elkaar slapen.

Eastborn matrassen voor op uw boxspring

Als u een nieuwe boxspring van Eastborn aanschaft kunt u deze ook combineren met de Eastborn matrassen! Zeker als Colour uitvoering krijgt u dan een geweldige eenheid. Als Colour variant wordt de matras in dezelfde kleur als het bed gemaakt. Een van onze topmatrassen maakt uw bed dan helemaal af.

Beds & Bedding

Al jaren lang is Beds & Bedding een enthousiaste dealer van Eastborn matrassen. Een goede prijs en kwaliteit verhouding, goed comfort en Nederlandse productie zijn daar de redenen van. Niet voor niets hebben we in beide winkels een groot aantal vierkante meters ingericht voor Eastborn matrassen. Kom daarom eens langs voor een goed advies!