Auping matrassenAuping matras detailAuping matrassen liggend

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Auping matrassen

Auping matrassen blinken uit in ventilatie en ondersteuning. Als oudste beddenfabrikant van Nederland heeft Auping veel kennis en ervaring in huis. En dat blijkt! De Consumentenbond heeft Auping matrassen al meermaals als beste getest. In hun testrapport Matrassen van januari 2018 staan respectievelijk de Vivo, Adagio, Inizio en Cresto in de top 10! 

Goede ondersteuning

Auping matrassen staan voor kwaliteit en comfort. En dat voelt u direct als u ligt. Dit komt voor een groot deel door de DPPS veer. DPPS betekent Dynamic Progressive Pocket Spring. Deze veren zijn anders opgebouwd dan een normale pocketveer. De unieke vorm zorgt voor een betere drukverdeling bij het liggen.

Dankzij het zachte bovendeel van de veer ligt u eerder stil na het draaien. Het verende midden geeft betere ondersteuning. De stevige onderlaag zorgt dat u minder wegzakt bij het zitten en draaien op uw Auping matrassen.

5 pocketveren matrassen

U kunt kiezen uit 5 verschillende pocketveren matrassen. Elk matras is verkrijgbaar als zowel eenpersoons- als tweepersoonsmatras, in diverse breedtes en lengtes. U kunt bovendien ook altijd kiezen tussen vier hardheden: zacht, medium, stevig en extra stevig. 

► auping Inizio Matras

De Inizio is 18 cm hoog, heeft drie comforzones en een latex comfortlaag. De tijk is vast gestoffeerd, maar u kunt tegen meerprijs ook kiezen voor een afneembare en wasbare tijk. Draaien en keren gaat erg makkelijk op dit fijne matras. 

► Auping Adagio Matras

De Adagio is 2 cm hoger dan de Inizio en dat komt door een extra drukverdelende laag. Deze zorgt ervoor dat uw lichaamsgewicht nog beter verdeeld wordt over de vering. Verder is de comfortlaag gemaakt van ietwat luxere latex. Bij de Adagio kunt u eveneens de vast gestoffeerde tijk tegen meerprijs laten vervangen door een afneembare en wasbare tijk.

► Auping Cresto Matras

De Cresto is 20 cm hoog, heeft 5 comfortzones en onderscheidt zich vooral door een dunne laag 3D-breisel met flexibele schouderzone. Een zeer goed ventilerende drukverdeler. De Cresto heeft verder een soepelere comfortlaag, gemaakt van een hoge kwaliteit latex. Hierdoor voelt het matras soepeler en comfortabeler aan.

Ten slotte kunt u bij de Cresto ook nog kiezen uit twee tijken. Een warme tijk of een cool tijk. De cool tijk is zelfs op 60 graden wasbaar! Beide tijken zijn afritsbaar

► Auping Maestro matras

De Maestro is één van de twee topmodellen van Auping. De Maestro is 22 cm hoog, heeft 5 comfortzones en biedt een dubbele ondersteuning in de schouderzone. De tijk is afritsbaar en wasbaar. Net als bij de Cresto kunt u kiezen uit een warm of cool variant. 

► AUPING VIVO MATRAS

De Vivo is het abolute topmodel van Auping. De Vivo is 24 cm hoog, heeft eveneens 5 comfortzones en biedt 3D ondersteuning in de schouderzone. De 3D-laag is echter twee keer zo dik als bij de Maestro en Cresto. Daarnaast heeft de Vivo een speciale heupzone in de vering en het 3D-breisel ingebouwd. Hierdoor is deze zachter voor de heupen. De tijk is is van PCM (Phase Change Material) dat uw lichaamstemperatuur helpt reguleren. Verder kunt u nog kiezen uit twee typen comfortlagen.

De tijk is afritsbaar en wasbaar. Net als bij de Cresto kunt u kiezen uit een warm of cool variant.

ONDERHOUDsarm

Een van de kenmerken van Auping matrassen is dat u deze niet hoeft om te draaien om zo de levensduur te verlengen. Het hoofd- en voeteneind van de Inizio kan in principe omgedraaid worden, maar dat is niet noodzakelijk.

Gestoffeerd

Auping matrassen liggen heerlijk op een Original Boxspring of Criade. In dit geval kunt u ze in dezelfde kleur als de boxspring laten stofferen. Maar nog leuker is het om voor een contrastkleur te kiezen. Zo kunt u van uw nieuwe bed precies maken wat u mooi vindt.

De Criade versie wordt zonder handgrepen of biezen gemaakt. De Original gestoffeerd wordt met een sierbies afgewerkt. Handgrepen zijn optioneel.

IDEAAL VOOR PARTNERS

Wat wij vaak horen in onze winkel is dat twee partners tegen elkaar aan willen kruipen. Maar dan last hebben van die vervelende naad in het midden van het bed. Een groot matras lijkt dan de ideale oplossing. Totdat blijkt dat de een veel zwaarder is dan de ander.

Gelukkig is er bij de Auping matrassen een goede oplossing voor gevonden! Zo kunnen we bij een aantal varianten twee stevigheden combineren in een grote hoes. Zo kunt u wel  bij elkaar liggen, zonder vervelende rand in het midden.

Beds & Bedding

Bij Beds & Bedding geloven we in Auping matrassen. De Nederlandse kwaliteit, uitstekende ventilatie en een goede opbouw van materialen in de Auping matrassen collectie zorgen ervoor dat onze klanten beter slapen. Kom daarom zelf testen in onze Auping matrassen studio in Amstelveen of Zaandam!