Auping matrassenAuping matras detailAuping matrassen liggend

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Auping matrassen

Auping matrassen blinken uit in ventilatie en ondersteuning. Als oudste bedden fabrikant van Nederland hebben zij kennis en ervaring in huis. En dat blijkt! De Consumentenbond heeft de Auping matrassen Vivo en Dublin als beste getest. In  2015 kwam dit duo twee keer als beste uit de test.

Goede ondersteuning

Auping matrassen staan voor kwaliteit en comfort. En dat voel je direct als je ligt. Dit komt voor een groot deel door de DPPS veer. DPPS betekent Dynamic Progressive Pocket Spring. Deze veren zijn anders opgebouwd dan een normale pocketveer. De unieke vorm zorgt voor een betere drukverdeling bij het liggen.

Dankzij het zachte bovendeel van de veer ligt u eerder stil na het draaien. Het verende midden geeft betere ondersteuning. De stevige onderlaag zorgt dat u minder wegzakt bij het zitten en draaien op uw Auping matrassen.

Auping matrassen Inizio en Adagio

De twee Auping matrassen Inizio en Adagio zijn sterk aan elkaar verwant. Zo hebben ze beide een goede kwaliteit latex afdeklaag. En drie comfort zones. Maar ook de tijk is in beide gevallen vast gestoffeerd. De Inizio is in een soepele en stevige variant leverbaar. Bij de Adagio is er ook nog een medium versie. Optioneel kunnen we een afneembare en wasbare tijk bij deze Auping matrassen bestellen.

Inizio

De Inizio heeft dezelfde latex laag als de Adagio. Maar heeft niet  de speciale druk verdeler. Draaien en keren gaat erg makkelijk op dit fijne matras. De latex  afdeklaag zorgt voor een heerlijk comfort.

Adagio

De Adagio is 2cm hoger en dat komt door de extra druk verdelende laag. Deze zorgt er voor uw lichaams gewicht goed verdeeld wordt over de vering . Ook is dit extra laagje zeer open en ventilerend.

Cresto

De Cresto onderscheidt zich door een dun laagje 3D-breisel. Een zeer goed ventilerende drukverdeler. De Cresto heeft een soepelere comfort laag. Gemaakt van een hoge kwaliteit latex. Hierdoor voelt het matras soepeler en comfortabeler aan.

Ten slotte kunt u bij de Cresto ook nog kiezen uit twee tijken. Een warme tijk, of een cool tijk. De cool tijk is zelfs op 60 graden wasbaar! Beide tijken zijn af te nemen. De Cresto matras heeft 5 comfort zones.

Auping matrassen Maestro en Vivo

De twee top modellen van de collectie zijn de Maestro en Vivo. Deze Auping matrassen lijken erg op elkaar. Maar er zijn een paar grote verschillen waardoor ze een ander comfort bieden. Beide matrassen hebben een afritsbare hoes. Net als bij de Cresto kunt u kiezen uit een warm of cool variant. Ook de schouder zone is identiek.

De Vivo heeft een heup zone in de vering en het 3D-Breisel ingebouwd. Hierdoor is deze zachter voor de heupen. Ook de ventilerende laag 3D-Breisel is twee keer zo dik als bij de Maestro en Cresto. Dat betekent dat de Vivo 24cm dik is.

Voor partners

Wat wij vaak horen in onze winkel is dat twee partners tegen elkaar aan willen kruipen. Maar dan last hebben van die vervelende naad in het midden van het bed. Een groot matras lijkt dan de ideale oplossing. Totdat blijkt dat de een veel zwaarder is dan de ander.

Gelukkig is er bij de Auping matrassen een goede oplossing voor gevonden! Zo kunnen we bij een aantal varianten twee stevig heden combineren in een grote hoes. Zo kunt u wel bij elkaar liggen, zonder vervelende rand in het midden.

Gestoffeerd

Auping matrassen liggen heerlijk op een Original Boxspring of Criade. In dit geval kunt u ze in dezelfde kleur als de boxspring laten stofferen. Maar nog leuker is het om voor een contrast kleur te kiezen. Zo kunt u van uw nieuwe bed precies maken wat u mooi vindt.

De Criade versie wordt zonder handgrepen of biezen gemaakt. De Original gestoffeerd wordt met een sierbies afgewerkt. Handgrepen zijn optioneel.

Beds & Bedding

Bij Beds & Bedding geloven we in Auping matrassen. De Nederlandse kwaliteit, uitstekende ventilatie en een goede opbouw van materialen in de Auping matrassen collectie zorgen ervoor dat onze klanten beter slapen. Kom daarom snel zelf testen in onze Auping matrassen studio in Amstelveen of Zaandam!