Auping matrasMatras op maatMatras collectie

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *
Webshop

Matrassen kopen

Matras kopen

Een goed matras kopen is niet makkelijk. Daarom hebben wij een ruim aanbod opgesteld in onze vestigingen. Wij helpen u hieruit te kiezen door middel van een goed advies. Zo weet u zeker dat u het juiste matras koopt. Dé garantie voor een goed slaapcomfort. In onze grote winkels hebben we ruime studio's staan waar u in alle rust kunt proef liggen.

Testen in combinatie met een goed advies is erg belangrijk. Want iedereen is anders. Daarom is een standaard matras niet voor iedereen geschikt. Zo hangt de juiste keuze af van het type bedbodem dat u heeft. Of u het snel warm, of juist koud, heeft. Misschien bent u erg beweeglijk in bed. Of ligt u juist erg stil. Al deze factoren nemen wij mee in de overweging. En aan de hand hiervan kunnen we u bepaalde matrassen aan- of juist afraden.

Diverse merken

Wij zijn officieel dealer van bijna alle goede matrassen merken, uit binnen- en buiteland. Zoals bijvoorbeeld AupingTempur en Pullman, Maar ook SertaTreca ParisVi-Spring en Pure Talalay Bliss.

In onze winkels kunt u de matrassen van de bovengenoemde merken zelf testen en vergelijken! U bent van harte welkom bij Beds & Bedding in Amstelveen of Zaandam.

Auping matras

Matrassen op stapel

Als u op zoek bent naar een goed comfort op een spiraalbodem of boxspring is een Auping matras de perfecte oplossing! Deze ventileren erg goed en hoeven niet meer gedraaid en gekeerd te worden. Dit komt door de speciale onderkant, dit is een luchtdoorlatende vilt laag die gelijk als matrasbeschermer werkt.

De meest luxe varianten, Cresto, Maestro en Vivo, zijn voorzien van een afneembare tijk. Deze kan op 60 graden gewassen worden. Bij de Inizio en Adagio is dit een optie tegen meerprijs. Lees alles over de Auping matras collectie.

Tempur matras

Tempur matras

Drukverlagend slapen betekent dat uw lichaamsgewicht volledig wordt verdeeld over het slaapoppervlak. Hierdoor kunt u beter ontspannen en slaapt u dieper. Als u deze drukverlaging wilt ervaren is er niets beter als een Tempur matras van traagschuim.

Op een traditioneel slaapsysteem draait en keert u wel 40 tot 60 keer per nacht. Een Tempur systeem zorgt er voor dat dit nog maar 5 tot 6 maal per nacht is. Zo rust u beter uit en wordt u dus lekker fris wakker. Lees meer over de Tempur matras serie.

Eastborn

Een goede nachtrust voor een redelijke prijs is precies wat u van een Eastborn matras mag verwachten. Dit merk goede pocketveer en koudschuim matrassen die nog ouderwets in Nederland gemaakt worden! Een hoge kwaliteit en mate van comfort wordt bereikt dankzij de innovatieve veersystemen en goed materiaalgebruik. Lees meer over dit Oer Hollands matrassen merk .

Ubica

De Geltex Inside collectie van Ubica biedt drukverlagend slapen. Maar in plaats van traagschuim maken zij gebruik van Geltex Inside. Dit materiaal is een doorontwikkeling van HR-schuim en biedt drukverlaging. Zonder vertraging! Dus het matras beweegt altijd direct met u mee.

In de vorm van de Limited Sea Edition hebben we ook nog eens een buitengewoon scherp geprijsde aanbieding. Ontdek wat Ubica voor u kan betekenen.

Treca Paris

Dit Franse merk is bijzonder. Erg bijzonder. In de Elzas worden deze matrassen nog met de handgemaakt door echte ambachtslieden. Natuurlijke materialen worden afgewisseld met de nieuwste technologieën. Dankzij de grote collectie is er voor iedereen een passend ligcomfort te vinden. Van extra stevig tot zacht als een wolkje. Bekijk de hele Treca Paris matrassen serie.

Matras op maat

Matras op maat

Het kan voorkomen dat iemand heel specifieke eisen heeft. Zoals een afwijkend postuur. Misschien bent u heel tenger, of juist wat zwaarder dan gemiddeld. Maar ook dan wilt u natuurlijk goed slapen. Een matras op maat biedt dan uitkomst! Deze kunnen we dan optimaal afstemmen.

Maar dat is natuurlijk niet de enige reden om voor maatwerk matrassen te kiezen. Als u bijvoorbeeld aan boord van uw jacht of boot lekker wil slapen kan dat natuurlijk ook. Ook als we de matras in de vorm van een punt of met een schuine zijde moeten maken.

Beds & Bedding

In onze twee vestigingen ontvangen we u met veel plezier. Mensen beter later slapen is namelijk onze passie. Kom daarom eens langs! We helpen u graag. Parkeren kan bij beide filialen gewoon voor de deur. En dat ook nog eens geheel gratis. U kunt dus gerust de tijd nemen om het matras van uw dromen bij ons uit te zoeken!