• Gratis bezorging en montage
  • Hoge klanttevredenheid
  • Private Shopping
  • Persoonlijk slaapadvies

Matras soorten

Wij geloven niet dat er één slaapsysteem voor iedereen geschikt kan zijn. Daarom hebben wij een grote collectie matras soorten in het assortiment. Onze goed opgeleide verkopers kunnen u helpen om het slaapcomfort te vinden dat perfect bij uw lichaam past.

Als multi-merkenwinkel kunnen wij u uitstekend helpen bij het maken van een keuze tussen verschillende soorten matrassen. Wij zijn namelijk niet gebonden aan een specifieke leverancier of aan matrassoort. Hierdoor kunnen wij u een volkomen onafhankelijk advies geven.

Verschillende matrassoorten

Grofweg kunnen we onze matras collectie in vier categorieën indelen. Ieder met eigen voor- en nadelen. Afhankelijk van uw wensen en behoeften kunnen we daar dan een goed advies in geven.

Pocketveermatras

Verreweg het grootste aandeel in onze winkels bestaat uit pocketveer matrassen. Deze bieden een ongeëvenaarde ondersteuning. En dankzij de vele variëteiten in toplagen, veersystemen en materialen is geen pocketveer matras hetzelfde. U kunt slapen alsof u op een wolkje ligt, of juist zeer stevig. Ontdek onze pocketveermatrassen.

Latexmatras

Latex is een schuimrubber variant. Ook hier kiezen we weer voor het beste van het beste. Want de matrassen van Pure Talalay Bliss zijn gemaakt van echte Talalay latex. Een drukverlagend en progressieve ondersteuning zijn de kenmerken. Talalay zorgt voor een de comfortabelste latexmatras soorten.

Koudschuimmatras

Koudschuim is een synthetische schuimsoort. Deze variant wordt vaak gekozen als iemand van een steviger slaapcomfort houdt, omdat het minder goed naar het lichaam vormt als latex. Ook zijn de ventilatie en ondersteuning van koudschuim iets minder goed.

Beds & Bedding Winkels

In onze winkels vindt u al deze matrassoorten om zelf te testen en te proberen. Kom dus snel eens langs. Op uw gemak kunt u dan gewoon lekker proefliggen en u voor laten lichten over de voors- en tegens van alle matrassoorten.

  • Gratis bezorging en montage
  • Hoge klanttevredenheid
  • Private Shopping
  • Persoonlijk slaapadvies