• Gratis bezorging en montage
  • Hoge klanttevredenheid
  • Private Shopping
  • Persoonlijk slaapadvies

Matras merken

Wij zijn ervan overtuigd dat u beter slaapt op een hoogwaardig bed. Daarom verkopen wij alleen de beste matras merken. In onze winkels vindt u een zeer uitgebreide collectie van deze matras merken.

Wij zijn er trots op dat wij een collectie hebben weten samen te stellen van de allerbeste matras merken die er zijn. Op die manier kunnen wij namelijk iedereen van dienst zijn met een persoonlijk advies. Een matras van Auping is namelijk volledig anders dan een matras van ViSpring. Dankzij de kunde en ervaring van onze verkopers weten zij als geen ander om u te helpen de beste keus te maken.

Nederlandse kwaliteit

In Nederland wordt goed slapen erg serieus genomen. Het is dus geen wonder dat in ons mooie land er ook een aantal zeer hoogwaardige matras merken gemaakt worden. Zoals bijvoorbeeld Auping en Pullman.

AUPING

Als u op zoek bent naar een goed comfort op een spiraalbodem of boxspring is een Auping de perfecte oplossing! Deze ventileren erg goed en hoeven niet meer gedraaid en gekeerd te worden. Dit komt door de speciale onderkant, dit is een luchtdoorlatende vilt laag die gelijk als matrasbeschermer werkt.

De meest luxe varianten, Cresto, Maestro en Vivo, zijn voorzien van een afneembare tijk. Deze kan op 60 graden gewassen worden. Bij de Inizio en Adagio is dit een optie tegen meerprijs. Lees alles over de Auping collectie.

PULLMAN

Hoogwaardige materialen, een ambachtelijke manier van werken en innovatieve veersystemen zijn de factoren die ervoor zorgen dat Pullman een van de beste matras merken van Nederland is. Dit is ook de consumentenbond opgevallen. Want in 2016 en 2017 zijn de Pullman Silverline Excellence en Silverline Premier als beste getest.

SLEEPEEZEE

Wol, katoen en paardenhaar zijn de ingrediënten die SleepEezee gebruikt. Als een van de weinige matras merken gebruiken zij alleen maar natuurlijke materialen. Omdat deze een heerlijk slaapcomfort bieden en een goed slaapklimaat creëren. In onze beide winkels vindt u de natuurlijke matrassen van de SleepEezee collectie.

Drukverlagende matras merken

Drukverlagend slapen betekent dat uw lichaamsgewicht volledig wordt verdeeld over het slaapoppervlak. Hierdoor kunt u beter ontspannen en slaapt u dieper. Bij ons vindt u maar liefst twee matras merken in onze winkels die deze ervaring bieden. Maar de manier waarop, en het slaapcomfort, verschillen nog steeds van elkaar!

BEKA

De Geltex Inside collectie van Beka biedt drukverlaging. Maar in plaats van traagschuim maken zij gebruik van Geltex Inside. Dit materiaal is een doorontwikkeling van HR-schuim en biedt drukverlaging. Zonder vertraging! Dus het matras beweegt altijd direct met u mee. Het is dus geen traagschuim.

EQUILLI

Ieder Equilli matras wordt op maat gemaakt op basis van een Personal Sleep Scan. Alle zones worden op maat gemaakt en u kunt zelf kiezen welke comfortlaag u het prettigste vindt. Latex is soepel, koudschuim is steviger en traagschuim is drukverlagend.

Handgemaakte matras merken

Als u hoge eisen stelt aan kwaliteit, maatwerk en materiaalgebruik kunt u het beste kiezen voor een van onze luxueuze handgemaakte matras merken.

TRECA PARIS

Frans design en comfort is over de gehele wereld bekend. Daarom vindt u bij ons de collectie van Treca Paris. In de Elzas worden deze matrassen nog met de hand gemaakt door echte ambachtslieden. Natuurlijke materialen worden afgewisseld met de nieuwste technologieën. Dankzij de grote collectie is er voor iedereen een passend ligcomfort te vinden. Van extra stevig tot zacht als een wolkje. Slapen op een Treca Paris is echter altijd bijzonder comfortabel.

VISPRING

Vispring maakt ieder product volledig met de hand. Van alleen de allerbeste natuurlijke materialen. Zoals Moosburger paardenhaar, kamelenwol, zijde en zelfs vicuña. In onze winkel te Zaandam vindt u de volledige collectie van dit door en door Engelse bedrijf. De meest luxueuze varianten beschikken zelfs over meerdere lagen pocketveren voor een ongeëvenaarde ondersteuning. Kom zelf ervaren waarom Vispring een van de beste matras merken ter wereld is.

Amerikaanse matras merken

Iedereen die wel eens in Amerika is geweest weet hoe comfortabel Amerikaanse bedden zijn. Daarom voeren wij meerdere Amerikaanse matras merken. Zoals bijvoorbeeld Serta. Serta is het grootste matrassenbedrijf in de Verenigde Staten. En dat is niet voor niets!

SERTA

In de V.S. hebben al meer dan 4000 hotels gekozen voor het slaapcomfort van Serta. In onze winkels vindt u de Splendid en Royalty series. Lekker dikke matrassen, voorzien van een echte pillowtop. Kingsize slapen doet u pas echt op een van de beste Amerikaanse matras merken, Serta.

Beds & Bedding

Als u graag hulp nodig heeft om te kiezen tussen al deze goede matras merken, schroom dan niet en neem contact op. Dat kan online via de chat, telefoon of e-mail. Maar het allerliefste zien wij u terug in een van onze winkels.  Daar helpen wij u graag om u van een persoonlijk advies te voorzien. Zodat u de beste keuze maakt tussen deze verschillende luxueuze matrassen.

Auping

Auping Elite matras

AUPING

Als u op zoek bent naar een goed comfort op een spiraalbodem of boxspring is een Auping de perfecte oplossing! Deze ventileren erg goed en hoeven niet meer gedraaid en gekeerd te worden. Dit komt door de speciale onderkant, dit is een luchtdoorlatende vilt laag die gelijk als matrasbeschermer werkt.

De Evolve, Elysium en Elite matrassen zijn circulair. Dit betekent dat deze aan het einde van de levensduur gerecycled kunnen worden tot nieuwe matrassen!

Beds & Bedding

Als familiebedrijf hebben wij al sinds 1953 ervaring met slaapcomfort. Al onze ideeën en ervaring hebben wij in onze eigen matras merken Cloud en Wake Up verwerkt. Onze matrassen hoeven niet gedraaid en gekeerd te worden en zijn verkrijgbaar met speciale onderzijden zodat ze op ieder soort bedbodem gebruikt kunnen worden. Kom eens langs in een van onze vestigingen en ervaar zelf hoe fijn deze matrassen aanvoelen!

De Beds & Bedding collectie is van hoge kwaliteit en wordt volledig in Nederland gemaakt. Hierdoor kunnen we de levertijden kort houden!

  • Gratis bezorging en montage
  • Hoge klanttevredenheid
  • Private Shopping
  • Persoonlijk slaapadvies