• Gratis bezorging en montage
  • Hoge klanttevredenheid
  • Private Shopping
  • Persoonlijk slaapadvies

Hotel boxsprings

Serta hotel boxsprings staan al in meer dan 4000 hotels wereldwijd. En dat is niet voor niets. Want net als bij een bed voor bij u thuis staat kwaliteit voorop. De hotel boxsprings van Serta hebben zich inmiddels ruimschoots bewezen.

Enkele van de grootste ketens ter wereld maken gebruik van de luxeuze bedden van Serta. Zoals de Hilton groep in de V.S. Maar ook bij alle Ritz Carlton en Marriot vestigingen in de Noord Amerika. Zelfs zeer luxe vijf sterren hotels zoals het Bellagio en de MGM Grand verwennen hun beroemde gasten met Serta hotel boxsprings.

Serta hotel boxsprings nu ook in Nederland

Het is dankzij Beds & Bedding nu ook mogelijk om in Nederland deze bedden te kopen. Voor bij u thuis. Maar natuurlijk voor in uw bedrijf. Wij hebben inmiddels veel ervaring met deze branche opgedaan en adviseren u met veel plezier.

Het is bij ons mogelijk om voor simpele standaard modellen te kiezen. Of juist voor volledig op maat gemaakte hotel boxsprings van Serta die perfect in de stijl passen.

Oplossingen op maat

Brandvertragende stoffen met certificaat, speciale afmetingen, grote aantallen, alles is bij ons mogelijk. Wij hebben veel mogelijkheden om hotel boxsprings in verschillende prijsklassen te kunnen leveren.

Van zeer luxe vijf sterren sets tot budget oplossingen voor de prijsbewuste ondernemer. Het is mogelijk om alleen de matrassen te leveren. Of juist met alles er op en er aan. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Om informatie in te winnen wat we voor u kunnen betekenen hoeft u alleen maar contact op te nemen met ons. Dan plannen wij graag een afspraak in. Dan kunnen we uw wensen en eisen vertalen naar het ideale pakket op maat. Bij aankoop van hotel boxsprings kunnen wij voor u alles uit handen nemen. Van de levering op de door u gewenste datum tot en met het linnengoed.

  • Gratis bezorging en montage
  • Hoge klanttevredenheid
  • Private Shopping
  • Persoonlijk slaapadvies