Equilli Support Plus matras

vanaf1.695,00

Levertijd ca. 6 weken

De Equilli Support Plus matras wordt speciaal voor u op maat gemaakt. De heup-, schouder- en taillezone worden op de juiste afmeting en stevigheid voor u in uw slaapsysteem gezet. De pocketveren basis is altijd de juiste stevigheid en de comfortlaag kunt u ook nog eens zelf uitzoeken! Of u nu van een stevig of een zacht matras houdt. Ergonomisch ligt u altijd perfect!

Proefliggen op afspraak

Waarom Beds & Bedding

 • Gratis bezorging en montage
  Door onze eigen bezorghelden wordt je nieuwe bed gemonteerd!
 • Hoge klanttevredenheid
  Onze klanten belonen ons met een 9.2 via FeedbackCompany!
 • Private Shopping
  Wij helpen je graag waar en wanneer het jou uitkomt! Ook buiten de reguliere openingstijden.
 • Persoonlijk slaapadvies
  Onze goed opgeleide adviseurs helpen je met het maken van de juiste keuze.

Beschrijving

Equilli Support matras op Less bed

Wanneer u kiest voor de beste ergonomie op slaapgebied is de Equilli Support Plus matras speciaal voor u! U kunt in een van onze winkels een Personal Sleep Scan laten maken en vervolgens wordt het matras voor u op maat gemaakt.

Zo geeft de scan de ideale stevigheid van de pocketveren basislaag, maar ook wat de perfecte zone indeling is voor uw lichaam én uw favoriete slaaphouding.

De Personal Sleep Scan

Equilli Sleepscan indrukmeting

In een van onze winkels kunnen we in mum van tijd een persoonlijke lichaamsscan maken. Hierbij maken we eigenlijk een indrukmeting van uw lichaam. Dit doen we op twee lighoudingen. Als u uw op rug ligt en als u  op uw zijkant ligt. Vervolgens vragen we wat uw favoriete slaaphouding is. Met die informatie kan onze software razendsnel uitrekenen welke modules er nodig zijn om uw eigen op maat gemaakte schouderzone in uw Equilli Support Plus matras te laten maken.

Uw eigen Equilli Support Plus matras uitzoeken

Met alle mogelijkheden die er zijn kan het soms duizelen. Dat begrijpen wij als geen ander. Gelukkig is het erg eenvoudig om uw nieuwe Equilli Support Plus matras uit te zoeken. Dankzij een combinatie van hightech meetapparatuur en een persoonlijk advies van onze goedopgeleide slaapadviseurs kunt u ervan op aan dat u heerlijk slaapt!

1. Afspraak

Equilli Persoonlijk gesprek

Voor uw eigen Equilli Support Plus matras is het belangrijk dat u de tijd neemt om naar een van onze winkels te komen. Hier kunnen we alles laten zien en voelen.

2. Meten

Equilli Sleepscan

In 1 minuut meten we uw lichaamsprofiel en slaaphouding met onze Sleep Scan. U hoeft alleen maar even van uw rug naar zij te draaien. Onze computer doet de rest!

3. Proefliggen

Equilli Proefliggen en advies

Na de meting kunt u uw matras op maat meteen testen in de winkel. Met uw eigen voorkeuren als finishing touch. Zo kunt u zelf kiezen wat voor afdeklaag u wenst.

Ook als tweepersoons matras

Equilli Support matras 2-persoons

Als u en uw partner allebei heerlijk willen slapen kiest u voor een tweepersoons Equilli Support Plus matras met ieder een eigen gepersonaliseerde kant. Zo kunnen uw partner en u allebei een eigen scan laten maken én volledig op maat uit laten voeren.

Uw kussen op maat

Bij iedere meting die we doen, meten we tegelijkertijd welk soort kussen het beste bij u past. Zo kunnen we uw Equilli Support Plus matras en uw hoofdkussen perfect op elkaar afstemmen.

Naast de vorm van uw hoofd en nek speelt ook de diepte waarmee uw schouders in de matras wegzakken een belangrijke rol. Het juiste kussen zorgt ervoor dat uw hoofd en nekwervels in het verlengde liggen van uw wervelkolom.

Extra informatie

Anti-Allergisch

Ja

Tijk

100% Lyocell veredeld met Purotex® probiotica

Kern

7-Zone thermisch geharde pocketveren

Ondersteuningsklasse

Gemiddeld postuurSlank postuurZwaar postuur

Voor verstelbare bodem

Ja

Productgarantie

5 Jaar waarvan 2 jaar volledig en 3 jaar Pro-Rata

Comfortgarantie

90 Dagen op stevigheid

Wasbare tijk

Op 40 graden wasbaar

Merk

Comfortzones

Taille, Heup, Schouder, Op maat gemaakt

Bijzonderheden

BodyScan

Hoogte

26cm