Equilli Support matras

vanaf1.395,00

Levertijd ca. 6 weken

Het Equilli Support matras beschikt over een gepersonaliseerde schouderzone die uw schouders precies voldoende ruimte geeft. De Personal Sleep Scan bepaalt voor u de beste stevigheid van de schouderzone.

Proefliggen op afspraak

Waarom Beds & Bedding

 • Gratis bezorging en montage
  Door onze eigen bezorghelden wordt je nieuwe bed gemonteerd!
 • Hoge klanttevredenheid
  Onze klanten belonen ons met een 9.2 via FeedbackCompany!
 • Private Shopping
  Wij helpen je graag waar en wanneer het jou uitkomt! Ook buiten de reguliere openingstijden.
 • Persoonlijk slaapadvies
  Onze goed opgeleide adviseurs helpen je met het maken van de juiste keuze.

Beschrijving

Wij horen van onze klanten vaak dat zij het probleem hebben dat de schouders niet ver genoeg in het matras weg kunnen zakken. Vooral als men op de zij slaapt. Hier hebben wij de perfecte oplossing voor. Namelijk het Equilli Support matras.

Zo kan er een grote, of kleine, schouderzone ingebouwd worden in maar liefst 12 verschillende stevigheden. Combineer dat met de keuzes in afdeklagen en veerstevigheden en er zijn maar liefst 108 verschillende combinaties mogelijk! Of u nu smalle of brede schouders heeft. Dankzij het Equilli Support matras slaapt u altijd heerlijk!

De Personal Sleep Scan

Equilli Sleepscan indrukmeting

In een van onze winkels kunnen we in mum van tijd een persoonlijke lichaamsscan maken. Hierbij maken we eigenlijk een indrukmeting van uw lichaam. Dit doen we op twee lighoudingen. Als u uw op rug ligt en als u  op uw zijkant ligt. Vervolgens vragen we wat uw favoriete slaaphouding is. Met die informatie kan onze software razendsnel uitrekenen welke modules er nodig zijn om uw eigen op maat gemaakte schouderzone in uw Equilli Support matras te laten maken.

Uw eigen Equilli Support matras uitzoeken

Met alle mogelijkheden die er zijn kan het soms duizelen. Dat begrijpen wij als geen ander. Gelukkig is het erg eenvoudig om uw nieuwe Equilli Support matras uit te zoeken. Dankzij een combinatie van hightech meetapparatuur en een persoonlijk advies van onze goedopgeleide slaapadviseurs kunt u ervan op aan dat u heerlijk slaapt!

1. Afspraak

Equilli Persoonlijk gesprek

Voor uw eigen Equilli Support matras is het belangrijk dat u de tijd neemt om naar een van onze winkels te komen. Hier kunnen we alles laten zien en voelen.

2. Meten

Equilli Sleepscan

In 1 minuut meten we uw lichaamsprofiel en slaaphouding met onze Sleep Scan. U hoeft alleen maar even van uw rug naar zij te draaien. Onze computer doet de rest!

3. Proefliggen

Equilli Proefliggen en advies

Na de meting kunt u uw matras op maat meteen testen in de winkel. Met uw eigen voorkeuren als finishing touch. Zo kunt u zelf kiezen wat voor afdeklaag u wenst.

Ook als tweepersoons matras

Equilli Support matras 2-persoons

Als u en uw partner allebei heerlijk willen slapen kiest u voor een tweepersoons Equilli Support matras met ieder een eigen gepersonaliseerde kant. Zo kunnen uw partner en u allebei een eigen scan laten maken én volledig op maat uit laten voeren.

Uw kussen op maat

Bij iedere meting die we doen, meten we tegelijkertijd welk soort kussen het beste bij u past. Zo kunnen we uw Equilli Support matras en uw hoofdkussen perfect op elkaar afstemmen.

Naast de vorm van uw hoofd en nek speelt ook de diepte waarmee uw schouders in de matras wegzakken een belangrijke rol. Het juiste kussen zorgt ervoor dat uw hoofd en nekwervels in het verlengde liggen van uw wervelkolom.

Extra informatie

Merk

Bijzonderheden

BodyScan

Breedte

70cm80cm90cm100cm120cm140cm160cm180cm200cm

Lengte

200cm210cm220cm

Comfortzones

Taille, Heup, Schouder, Deels op maat gemaakt

Wasbare tijk

Op 40 graden wasbaar

Anti-Allergisch

Ja

Comfortgarantie

90 Dagen op stevigheid

Productgarantie

5 Jaar waarvan 2 jaar volledig en 3 jaar Pro-Rata

Voor verstelbare bodem

Ja

Ondersteuningsklasse

Gemiddeld postuurSlank postuurZwaar postuur

Kern

7-Zone thermisch geharde pocketveren

Tijk

100% Lyocell veredeld met Purotex® probiotica

Hoogte

26cm