• Gratis bezorging en montage
  • Hoge klanttevredenheid
  • Private Shopping
  • Persoonlijk slaapadvies

Een Caresse boxspring biedt veel kwaliteit en comfort tegen een vriendelijke prijs. Deze luxe bedden zijn verkrijgbaar in een beperkt aantal maten en kleuren. Waardoor ze snel leverbaar zijn! Snel lekker slapen? Kies dan voor een Caresse boxspring.

Caresse boxsprings zijn snel leverbaar

Snel lekker slapen? Kies dan voor een Caresse boxspring. De luxe Caresse boxspring bedden bieden veel waar voor het geld. Want u krijgt een enorm comfortabel bed van hoge kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Wie wil dat nu niet? Daar staat tegenover dat de keuze in maten en kleuren beperkt is. Omdat deze bedden op voorraad staan worden ze wel snel bij u thuis geleverd! Vaak is de levertijd slechts een week! Op onze website kunt u uw droomversie samenstellen. Want ook dat is mogelijk, dan is de levertijd echter ca. 14 weken. Neem contact op met een van onze vestigingen voor de actuele voorraad!

Caresse boxspring matrassen

De basis van iedere Caresse boxspring is de combinatie met de matras en topper. Omdat de gebruikte matrassen speciaal ontwikkeld zijn om in combinatie met een topmatras te gebruiken kunt u uw comfort helemaal personaliseren. In het kort is het zo dat de gestoffeerde matras zorgt voor de juiste ondersteuning van uw lichaam. Terwijl de topper ervoor zorgt dat u lekker ligt. Er zijn maar liefst 15 verschillende topmatrassen die u kunt combineren met 2 soorten Caresse matrassen in drie stevigheden. We kunnen dus meer dan 90 verschillende opties samenstellen! Op die manier kunnen we dus voor iedereen het juiste slaapcomfort vinden!

Caresse boxspring matras standaard

Standaard matras

De 7-zone pocketveer is het standaard matras wat bij elke Caresse boxspring uit de 3000, 4000, 5000 en 6000 serie geleverd wordt. Deze matras beschikt over ca. 260 individueel verpakte pocketveertjes per m2 die het lichaam volgen en ondersteunen. De afdeklaag is gemaakt van een sterke Koudschuim in een HR40 kwaliteit en verdeelt de druk van uw lichaamsgewicht zeer goed over de vering.

Caresse boxspring matras micropocket

Standaard matras

De MicroPocket met 7 comfortzones wordt standaard geleverd bij alle Caresse boxspring bedden uit de 9000 serie en is als optie leverbaar op de overige bedden. Meer dan 500 pocketveertjes per m2 zorgen voor een totaal van ca. 1000 veren op een 1-persoons matras! Ook de drukverdelende laag is geupgrade naar een HR65 LongLife kwaliteit. De ondersteuning wordt hiermee naar een volledig nieuw niveau gebracht.

Caresse boxspring topper

Caresse boxspring toppers

Er zijn maar liefst 15 verschillende topmatrassen leverbaar! Van koudschuim, natuurlatex, traagschuim, gelfoam of zelfs paardenhaar! Al deze topmatrassen zijn ook leverbaar als splittopper. Zodat u op een elektrische Caresse boxspring onafhankelijk van uw partner het bed kunt verstellen. Bovendien zijn er nog meer redenen om blij te zijn met een topdekmatras! Want het opmaken van uw bed is veel eenvoudiger. Omdat het dekbedovertrek, hoeslaken en de molton alleen nog maar op de topper gedaan hoeven te worden. Dit is veel lichter! Ten tweede kunt u de naad tussen de matrassen verbergen.

Elektrische Caresse boxspring

Een elektrisch verstelbare Caresse boxspring biedt pure luxe. Heerlijk nog even lezen of TV-kijken voor het slapen gaan zorgt ervoor dat u kunt ontspannen. Maar het kan ook al heel prettig zijn als u last heeft van uw onderrug. Want als u dan even de knieknik versteld, kantelt het bekken iets en haalt u spanning en gewicht van de onderrug af. Laat er van iedere Caresse boxspring nu ook een elektrisch verstelbare variant zijn! Alle vlakke bedden zijn aangeduid als ‘xx50′. Bijvoorbeeld de Caresse boxspring 4550.

Alle elektrisch verstelbare modellen eindigen op ’00’. Dus in plaats van 4550 wordt de modelnaam dan 4500. De 9000 serie elektrische Caresse boxspring bedden uit zijn voorzien van maar liefst drie motoren per lighelft! U kunt dan het rugdeel, de knieknik én de neksteun verstellen. Alle overige bedden zijn tweemotorig uitgevoerd. In dit geval vervalt de neklift.

Caresse boxspring twijfelaar 4600

De twijfelaar Caresse boxspring

Als u op zoek bent naar een fijn en comfortabel bed. Maar niet al te veel ruimte heeft is een twijfelaar Caresse boxspring speciaal voor u bedacht! Deze bedden zijn 120 x 200cm en zijn dus vooral een heel groot eenpersoons maat. Maar het is ook net groot genoeg om knus met z’n tweetjes in te slapen.

In onze winkels kunt u altijd zelf een twijfelaar maat proberen om te testen of dit voor u geschikt is!

Beds & Bedding: dé Caresse boxspring expert

Onze beddenwinkels zijn stuk voor stuk Platinum dealer. Dit houdt in dat wij het gehele programma verkopen. Natuurlijk kunt u van ons een eersteklas service verwachten en een uitstekend advies over welke combinatie van topper en matras het beste bij u past. Als Caresse boxspring Platinum dealer krijgen wij ook voorrang op de levertijd. Wij krijgen namelijk wekelijks geleverd.

Dat betekent dat u uw bed sneller thuis heeft staan! Als u op een zaterdag uw bed besteld, kunt u volgende zaterdag er al op slapen! Onze winkels zijn gevestigd vlakbij Amsterdam. Maar bij ons kunt u nog gewoon gratis parkeren voor de deur! Dat betekent dat wij in alle rust en zonder tijdsdruk dé perfecte Caresse boxspring voor u kunnen samenstellen!

  • Gratis bezorging en montage
  • Hoge klanttevredenheid
  • Private Shopping
  • Persoonlijk slaapadvies