Ubica Boxspring model CanvasUbica Boxspring model SagaUbica Boxspring model Royal

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Ubica Boxsprings

De bedden met het uiltje. De Ubica boxsprings staan al bijna 90 jaar voor kwaliteit in slapen. Dat is nu nog beter geworden! De nieuwe serie matrassen zorgen voor een slaap comfort als nooit eerder.

Daarom hebben we bij Beds & Bedding Zaandam nu de complete Excellence collectie staan. Zodat u deze geweldige Ubica boxsprings nu zelf kunt testen in onze winkel.

Ubica Boxsprings slapen fijner

De Ubica boxsprings bieden veel keus. Zo zijn er vier hoofdbord modellen. Vier soorten matrassen. De keus uit veel stoffen en kleuren. En diverse opties. Maar u hoeft niet bang te zijn voor keuze stress!

Wij kunnen u goed helpen met het maken van de goede beslissing. Onze verkopers zijn namelijk goed getraind en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ook elektrisch verstelbaar

Als optie kunt u deze bedden ook elektrisch verstelbaar bestellen. Dat is wel zo fijn. Na een lange dag kunt u even lekker de voeten omhoog doen zodat de bloedsomloop weer gestimuleerd wordt. Of gewoon simpelweg nog eventjes lezen in bed.

Royale maten

De hoofdborden kunt u bestellen in een hoogte van 100cm, 110cm of maar liefst 130cm voor die luxe uitstraling. Zo kunt u uw bed zo simpel of luxe maken als u wil. Van een hoofdbord dat gelijk staat aan de bed breedte en laag. Tot een hoog hoofdbord dat oversized uitsteekt aan weerskanten van het bed.

Stoffen en kleuren

Er zijn drie stof soorten en een type leder look leverbaar in meerdere kleuren. Een moderne, strakke look of juist lekker knus en romantisch? De Ubica boxsprings kunnen gemaakt worden zoals u het wil.

Beds & Bedding Zaandam

Als een van de grootste beddenwinkels uit de regio heeft Beds & Bedding Zaandam veel ruimte. Daarom kunt u de Ubica boxsprings zelf vergelijken met de andere topmerken die wij in het assortiment hebben. Kom daarom snel langs bij onze mega store in Zaandam en test de Ubica boxsprings zelf.Stel onderstaande producten naar uw wens samen