TrecaFlex met Moderne hoofdbordTrecaflex doorsnedeTrecaflex neksteun motor

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Treca Paris TrecaFlex

De TrecaFlex bodem van Treca Paris is uniek in zijn soort. Het is namelijk een combinatie van een lattenbodem en een boxspring. Op die manier bieden we u het beste van twee werelden. De verstelbaarheid en de ventilatie van een lattenbodem. Maar dan met het comfort van een boxspring.

Elk segment is in feite een soort mini boxspring. Dus het bed heeft een heerlijk soepel comfort. Elk segment kan apart van elkaar bewegen wat de verstelbaarheid ten goede komt.

TrecaFlex mogelijkheden

Er zijn een aantal typen van de TrecaFlex bodem leverbaar. De simpelste is een vlak bed. Maar er zijn ook twee elektrisch verstelbare bedden.

U kunt dan zelf kiezen of u het type met 2 of met 3 motoren wil. Het verschil is dat bij de 2-motorige variant het rugdeel en de knie knik apart van elkaar versteld kunnen worden. De neksteun echter is afhankelijk van de verstelling van het rugdeel.

Hoe verder het rugdeel omhoog gaat, des te meer de neksteun naar voren komt. In onze winkel in Amstelveen hebben we de variant met twee motoren in een testbed staan. Bij de 3-motorige variant is deze neksteun echter ook volledig onafhankelijk verstelbaar en kunt u dus zelf bepalen in welke mate deze naar voren komt.

Het is zelfs mogelijk te kiezen voor een MONO uitvoering. Hierbij kan de Trecaflex uit een stuk geleverd worden. Tot een breedte van 160cm heeft u dan een elektrisch verstelbaar bed uit één stuk. Als u ook nog een matras uit één stuk neemt kunt heerlijk breeduit zitten.  Een extra voordeel is dat u tijdens het slapen ook geen naad voelt.

MiniFlex

De MiniFlex is het vermelden waard, dit is een extra lage TrecaFlex bodem. Nu kan deze dus ook is in design bedden te gebruiken. Dankzij het lage kader past deze ook in moderne design ledikanten. Zo kunt u toch het TrecaFlex comfort ervaren in bedden waar dit anders niet had gekund. De extra lage TrecaFlex is alleen te leveren als een vlakke bodem.

TrecaFlex met opbergruimte

De Trecaflex is ook leverbaar met opberg ruimte. De boxspring is dankzij een gasveer simpel open te maken en weer te sluiten. Deze uitvoering is verkrijgbaar uit een stuk in maten van 80/200 tot 160/210. Maar uiteraard is het ook mogelijk om twee TrecaFlex bodems van bijv. 90cm breed naast elkaar te plaatsen.