Treca Paris SupercadTreca Paris SuperCadSuperCad beweging

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Treca Paris Supercad

De Treca Paris SuperCad valt heel simpel samen te vatten. Het is de beste verstelbare boxspring die er te koop is. En dat is bijzonder. Omdat de Treca Paris SuperCad al sinds 1964 gemaakt wordt.

Af en toe krijgt het systeem een update. Zoals een nieuwe afstand bediening. Of een LED lampje zodat u in het donker ziet waar de rand van het bed begint. Wat blijft is de kwaliteit. De zware constructie. De beste motoren en de beste verstelling.

Uniek

Er zijn een aantal zaken die de Treca Paris SuperCad uniek maken. Zoals de hoge bouw kwaliteit. Dankzij de staal constructie is dit de sterkste boxspring die er is. Het is ook mogelijk om twee lig vlakken gelijk te laten bewegen. Deze functie kan ook aan en uit gezet worden.

Per kant zitten er maar liefst vier sterke en stille motoren onder het bed. Zo kan het ligvlak heel precies ingesteld worden precies zoals u het wil. Uw drie favoriete houdingen kunt u in het geheugen zetten. Dan kunt u met een druk op de knop altijd weer de juiste zit of lig stand vinden.

Lekker slapen

Wanneer u de Treca Paris SuperCad combineert met een Initial of Orient Express matras krijgt u een heel bijzonder bed. Het beste comfort krijgt u door te kiezen van een van de Platinum Initial matrassen. Of een van de Orient Express matrassen uit de Paris-Vienne of Paris-Venise lijn. Als kers op de taart kunt u dan nog een luxe en zachte topper kiezen.

Een persoonlijk bed

Elke Treca Paris SuperCad kan naar wens gemaakt worden. Of u nu gaat voor een simpel bed of compleet uitgevoerd. Er is een enorme keus uit hoofdborden, stoffen en pootjes. Er zijn dan ook geen twee bedden gelijk. In onze winkel te Amstelveen staat de Treca Paris SuperCad met een modern hoofdbord in zwart leer.