Treca Paris Platinum BoxspringTreca Paris Platinum Boxspring Carat BrutTreca Paris Platinum SuperCad

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Treca Paris Platinum

De Treca Paris Platinum Premier bleek direct bij de introductie een schot in de roos! Deze dubbel geveerde matras stond aan de basis van de hele lijn. Een complete serie bedden van top kwaliteit. Van een zeer soepel comfort tot erg stevig. De Treca Paris Platinum serie biedt het allemaal.

Drie varianten

Er zijn drie varianten. De Essentiel serie biedt het beste comfort door de dubbele vering. De Initial lijn is speciaal ontworpen om te gebruiken op een verstelbaar bed. Zoals de SuperCad of Cad3 bodems. De Silhouette is ontwikkeld voor gebruik in een design ledikant. Waar de matras en bodems niet te hoog mogen zijn.

►Essentiel

De matrassen van de Ligne Essentiel hebben een dubbele laag veren. Deze Treca Paris Platinum matras kan dus niet geplaatst worden op een verstelbaar bed. Maar biedt dus wel het beste comfort. De dubbele rij veren is niet gelijk van hoogte. Er is een rij met hoge veren en een rij met lage veren.

De hoge veren aan de winter zijde zorgen ervoor dat u lekker diep in het bed ligt. Zo kunt u genieten van een knusse warmte als het buiten erg koud is.

De korte veren aan de zomer kant geven een iets steviger gevoel. U zakt dus minder ver in het matras weg. Ideaal voor in die warme zomer maanden!

►Ligne Initial

De Initial serie heeft dezelfde kwaliteit afdek lagen als de Essentiel lijn. Het verschil is dat de Inital slechts één rij veren heeft. Dit betekent dat de Initial matrassen ook geschikt zijn voor verstelbare bodems. Zoals de CAD3 en de SuperCad.

Net als bij de Essentiel zijn de matrassen te krijgen in drie comfort klasses. Ieder met een eigen samenstelling qua afdek materialen. Waardoor de stevigheid en het comfort beïnvloedt worden.

Er is ook een vlakke Initial boxspring, voor als u gewoon lekker wilt slapen.

►Silhouette

De Treca Paris Platinum Silhouette matrassen hebben alle kenmerken van de Essentiel en Initial. Maar dan veel minder hoog. Waar door ze goed passen in design ledikanten. Met name Italiaanse designers gaan puur voor het oog, waardoor er weinig ruimte voor comfort is.

De Silhouette matrassen en bodems zijn speciaal gemaakt om in een beperkte hoogte het grootste comfort te leveren.

Beds & Bedding

Kom daarom eens naar Beds & Bedding in Amstelveen. Hier kunnen we u helpen om uw ideale Treca Paris Platinum boxspring samen te stellen. Als vlakke of SuperCad variant. Of misschien wilt u alleen twee matrassen? Bij Beds & Bedding zijn wij dé expert om u te helpen bij de aanschaf van uw Treca Paris Platinum boxsprings, matrassen en bedden.