Treca Paris BelgiëTreca Paris België in AntwerpenTreca Paris België in Brussel

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Treca Paris België

Wij geloven heel sterk in kwaliteit. Ook voor Treca Paris België. Daarom hebben wij in onze winkel te Amstelveen de grootste Treca Paris showroom van de Benelux. U hoeft maar een keer langs te komen in onze winkel te Amstelveen en wij zorgen voor de rest.

Ook de levering en installatie aan huis. Zo hebben wij in de omgeving van Antwerpen en Knokke al diverse bedden uitgeleverd. Maar ook als u in Brussel of een andere locatie woont komen we graag bij u langs!

Orient Express

Een mooie link met Treca Paris België is de Orient Express collectie. Deze is vernoemd naar de luxe Orient Express trein. Deze spoorlijn is begonnen door de Belgische ingenieur Georges Nagelmackers. Als antwoord op de trans continentale treinen in Amerika. De pure luxe van deze trein vindt u ook in de Treca de Paris Belgie bedden.

Verkoop op afspraak

Omdat wij ons beseffen dat u van verder weg komt, nemen we graag alle tijd voor u. Daarom werken wij graag op afspraak. Dan kunnen we rustig en zonder te haasten op zoek naar het beste slaap comfort voor uw situatie. Met een lekker kopje koffie erbij nemen we dan ook alle opties even goed door.

Want bij Treca Paris België is er veel mogelijk. Zo kunnen we diverse items op maat laten maken. Ook als u speciale wensen heeft qua stoffering en kleur kunnen wij daar een goede oplossing voor maken.

Beds & Bedding

Wij zijn een familiebedrijf dat zich al jaren lang inzet om mensen beter te laten slapen. Hoe beter uw nachtrust is, des te beter u de uitdagingen van de dag aan kunt. Een goed bed helpt u daar bij.

Wacht daarom niet langer en kom eens langs onze winkel in Amstelveen. U kunt gratis parkeren voor de deur. Voor u het weet heeft u een heerlijk Treca Paris België bed in huis!