Orient Express matras en topper van Treca ParisOrient Express bed Epopee van Treca ParisTreca Paris Orient Express Escale Bleu

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Treca Paris Orient Express

De Treca Paris Orient Express bedden zijn vernoemd naar de befaamde trein. Deze vervoerde reizigers in weelderige stijl van Parijs naar Istanbul. Met stops in onder meer Wenen en Venetië.

Deze trein verbinding heeft van reizen een luxe ervaring gemaakt. Net zoals de Treca Paris Orient Express uw nachtrust verheft tot een luxueuze slaap ervaring.

Geïnspireerd door het Oosten

De matrassen van de Treca Paris Orient Express lijn verenigen de ondersteuning van een pocket veer ophanging met het zachte comfort van kleine veertjes. De tijk van de matrassen zijn ultiem luxe gevoerd met een damast geweven uit Kasjmier.

De bedden zijn geïnspireerd op de weelderige materialen die uit het oosten komen. Zoals zeer fijne wol van de kasjmier geit en het exotische zijde. Het comfort van het bed kan verder aangepast worden door de keuze van de matras, topper en de boxspring.

Istanbul

De Treca Paris Orient Express collectie bestaat uit drie typen comfort genoemd naar stops op het traject. De Istanbul is het top model van deze serie. Deze matras is maar liefst 32cm hoog en heeft vier lagen aan veren. Een laag pocketveren en 3 laagjes mini pocket veertjes.

De afdek lagen zijn gemaakt van de beste materialen die de natuur ons te bieden heeft. Zoals de fijnste kasjmier, zijde en katoen. Samen met de dikke topper en de speciale Istanbul boxspring biedt dit bed een zeer soepel slaap comfort met een perfecte ondersteuning. Ook als u iets zwaarder bent kunt u lekker zacht slapen op dit speciale bed.

Vienne en Venise

De Vienne en de Venise zijn speciaal gemaakt om samen te gaan met de CAD3 en SuperCad bedden. Het soepele comfort van de Istanbul lijn wordt speciaal vertaald voor gebruik op een elektrisch verstelbaar bed.

Het verschil tussen deze matrassen zit met name in de stevigheid en de afwerking van de zomerkant. De Venise heeft een zomerkant van bamboe vezel en voelt wat zachter aan.

De iets stevigere Vienne variant heeft een linnen zomer kant. Beide matrassen zijn 29cm dik waardoor ze uitstekend naast elkaar te combineren zijn. Dus als een partner een steviger matras wil, en de ander een zachte. Dan kan er een perfecte combinatie gemaakt worden.

Beds & Bedding

Wie ook wil ervaren wat de Treca Paris Orient Express kunnen doen voor de nachtrust komt naar Beds & Bedding in Amstelveen. Wie eenmaal de luxe van Treca Paris Orient Express voelt, zal nooit meer anders willen.