Treca Paris Grand Soiree in RoodTreca Paris St. GermainTreca Paris boxspring Lounge in Rose

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Treca Paris

Treca de Paris Chloe

Treca Paris is al tientallen jaren lang de trendsetter op de markt van luxe bedden. Deze bedden worden nu nog steeds gemaakt met de hand in het atelier in Straatsburg.

De designafdeling van Treca Paris zit als vanouds in Parijs. Waar ook een kleine shop gevestigd is aan de oever van de Seine. Hier worden klanten ontvangen zoals de Aga Khan en andere bekende mensen uit de Jet Set. Maar bij onze winkel in Amstelveen staat de grootste Treca Paris collectie van Europa. Zelfs nog meer dan in de boutique te Parijs zelf.

Haute Couture BEDDEN

Al sinds Treca Paris bedden maakt zijn er vele maatwerk mogelijkheden. Zo krijgt u altijd het bed dat u in gedachten heeft. Er zijn verscheidene soorten bedbodems en matrassen. Maar er is ook een grote diversiteit aan design hoofdborden.

Uit al deze opties kunt u uw eigen bed samenstellen. Maar ook als u er dan nog niet uit komt kunnen we u van dienst zijn. Want dan wordt er gewoon een bed op maat gemaakt. Speciaal voor U. Volledig met de hand gemaakt, in de beste traditie van de Haute Couture Parisienne.

Prestige - DE BASIS

Treca de Paris st. Germain

De basis van de Treca Paris beddencollectie is de Prestige serie. Deze bestaat uit een aantal matrassen, boxsprings en hoofdborden van zeer hoge kwaliteit. De matrassen zijn allemaal even hoog. Op deze manier kunnen we twee verschillende matrassen naast elkaar plaatsen.

Zo kan iedere partner het ideale persoonlijke comfort kiezen. Eventueel kan dit nog verder worden afgestemd op uw persoonlijke voorkeur door een matras met een topmatras te combineren.

De hoogte van de boxspring kan ook zelf gekozen worden. Een hoge box geeft een statig uiterlijk en past goed bij een klassieke stijl. Terwijl de lage box juist een design uitstraling heeft. Ook is het mogelijk om een inleg boxspring te nemen. Deze kunt u in een bed ombouw naar keuze plaatsen.

Platinum - UITZONDERLIJKE LUXE

De Platinum bedden van Treca Paris bieden een uitzonderlijk luxueus comfort. Er zijn maar liefst vier Treca Paris Platinum bedmodellen. Deze zijn genaamd Ligne Paris, Essentiel, Initial en Silhouette.

Treca de Paris Platinum

Ligne Paris - 3 LAGEN POCKETVEREN

Het topmodel van de Treca Ligne Paris is de Istanbul matras. Een ongelooflijk hoog comfort wordt bereikt dankzij drie lagen micropocketveertjes en een geavanceerd pocketveer systeem. Afgedekt met hoge kwaliteit natuurlijke materialen zoals kasjmier en zijde.

De Treca Vienne-Venise zijn speciaal ontwikkeld om dit comfort naar elektrisch verstelbare Treca Supercad bodem te brengen.

Essentiel - DUBBELE RIJ VEREN

Een zeer bijzonder comfort door middel van een dubbele rij veren in de matras. Deze serie heeft de naam Essentiel. De vering van deze Treca de Paris matras is asymmetrisch opgebouwd. Zo is de winterkant bijvoorbeeld zachter dan de zomerkant.

Zo wordt u in de winter behaaglijk warm gehouden, terwijl u er in de zomer iets meer op ligt. Ook de materialen zijn op de temperatuurverschillen aangepast. Zo is de zomerzijde onder andere voorzien van zijde, linnen en katoen. De winterkant kan bijvoorbeeld van kasjmier, zijde en wol zijn gemaakt. De Treca  Paris Essentiel matras is dus ontworpen om in alle jaargetijden het juiste slaapcomfort te bieden.

Initial - ÉÉN RIJ VEREN

De Initial is voorzien van exact dezelfde afdeklagen als de Essentiel serie. Echter door de enkele rij veren is deze matras geschikt gemaakt voor elektrisch verstelbare bedbodems. Zoals de Supercad en Cad3 boxsprings.

De Platinum serie bestaat verder uit drie typen boxsprings, vier toppers en een aantal speciale hoofdeinden.

Silhouette - GERINGE DIKTE

De Treca Paris Platinum collectie staat bekend om het uitzonderlijk hoge slaapcomfort. En dat uit zich ook in de dikte van de matrassen. De Silhouette matras is speciaal ontworpen om dit comfort in een lager matras te verkrijgen. Zo past de Silhouette gemakkelijk in een design ledikant.

Supercad - ELEKTRISCHE BOXSPRING

De Treca Paris Supercad is hét icoon als het gaat om elektrisch verstelbare bedden. Al sinds de jaren '50 zit deze in de collectie. Alles is extra stevig uitgevoerd en de levens duur is dan ook bijzonder lang.

De verstelbare opties en de sterke constructie maken de Supercad onverwoestbaar. U kunt deze boxspring bodem combineren met zowel de Prestige als Platinum matrassen van Treca Paris.

Trecaflex - UNIEKE COMBINATIE

Treca de Paris Trecaflex

Het Treca Paris Trecaflex systeem biedt u een combinatie van latten en vering. Alle latten zijn voorzien van een rij pocketveren. Deze zijn samen gedrukt tussen een steun van massief hout en een soepele lat van een dunne en flexibele hout soort.

De latten zijn apart van elkaar te bewegen. Zij bieden een gelijkmatige ondersteuning op heel het oppervlak van de boxspring. Zodat uw lichaam altijd goed wordt gedragen.

Trecaflex is het stevige en duurzame systeem van Treca Paris. En is te krijgen in een vlakke of elektrische variant. Of zelfs met de hand te verstellen, voor als u slechts incidenteel behoefte heeft aan een verstelbaar bed.

Treca Paris

In onze ruime beddenwinkel laten we u de uitgebreide collectie van Treca Paris zien. En kunnen we u helpen met het uitzoeken van het juiste comfort. Van een Elysée matras tot de dubbel geveerde Platinum Premier. En van een ingetogen ontwerp tot de extravagantie van een Grand Soiree uitgevoerd in zijde.

U kunt de verschillende boxsprings met elkaar vergelijken. Zoals de modellen uit de Prestige en Platinum serie. Maar ook vergelijken tussen de vlakke en Supercad bedden. Kom daarom eens langs in onze beddenwinkel te Amstelveen en ervaar de uitzonderlijke luxe van Treca Paris.