Serta Hotel bedden in Waldorf AstoriaSerta hotel bedden staan in het Bellagio hotelCeasars Palace hotel bedden zijn van Serta

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Serta Hotel Bedden

Bezoek hier onze Serta Boxsprings outlet.

Serta hotel bedden staan al in meer dan 4000 hotels wereldwijd. En dat is niet voor niets. Want net als bij een boxspring voor bij u thuis staat kwaliteit voorop. De Serta hotel bedden hebben zich inmiddels bewezen.

Bij een paar van de grootste ketens ter wereld. Zoals de Hilton keten. Maar ook bij alle Ritz Carlton en Marriot vestigingen in de V.S. Luxe vijf sterren hotels zoals het Bellagio en de MGM Grand maken ook gebruik van Serta hotel bedden

Serta hotel bedden in Nederland

Het is nu ook mogelijk om in Nederland de bekende Serta hotel bedden te kopen. Wij hebben veel ervaring met deze branche. Het is bij ons mogelijk om complete maatwerk boxsprings te laten maken. Maar ook om voor een simpele boxspring set te kiezen.

Oplossingen op maat

Brandvertragende stoffen met certificaat, speciale afmetingen, grote aantallen, alles is bij ons mogelijk. Wij hebben veel mogelijkheden om in verschillende prijsklassen te kunnen leveren.

Van zeer luxe vijf sterren sets tot budget oplossingen voor de prijsbewuste ondernemer. Het is mogelijk om alleen de matrassen te leveren. Of juist met alles er op en er aan.Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Om informatie in te winnen wat we voor u kunnen betekenen hoeft u alleen maar contact op te nemen met ons. Dan plannen wij graag een afspraak in. Dan kunnen we uw wensen en eisen vertalen naar het ideale pakket op maat. Bij koop kunnen wij voor u alles uit handen nemen. Van de levering op de door u gewenste datum tot en met het linnen goed.

Uw klant zal de Serta hotel bedden erg waarderen!