Serta Boxsprings Accessoires Chess HockerSerta Boxsprings Accessoires Hocker met LadeSerta Boxsprings Accessoires Nachtkastje

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Serta Boxsprings Accessoires

Er zijn veel verschillende Serta Boxsprings Accessoires verkrijgbaar. Denk dan aan bijvoorbeeld hockertjes, nachtkastjes, voetenbanken of zelfs bedkoffers. Deze zijn speciaal ontworpen zodat ze bij uw bed passen. Verkrijgbaar in vele stoffen en kleuren kunt u de Serta Boxsprings Accessoires precies bestellen zoals u wil.

Hockers

Altijd populair als Serta Boxsprings accessoires zijn de hockers. Te verkrijgen in diverse maten en hoogtes. Als u een hoog bed heeft, wilt u immers ook een hoger hockertje. Des te makkelijker kunt u bij de spulletjes die u hier op legt. Uniek is dat er ook een aantal hockers te koop zijn die u kunt openen. Waardoor u ook wat opberg ruimte heeft. Ook zijn er diverse opties als tableau. Bijvoorbeeld een houten blad dat ook dienst kan doen als butler tray. Of een chic glasplaatje.

Nachtkastjes

Als u meer praktisch ingesteld bent, zijn er ook nachtkastjes te koop. Deze Serta Boxsprings accessoires zijn leverbaar in hout, gestoffeerd of een combinatie daarvan. Variërend van twee tot vier laatjes bieden de nachtkastjes altijd meer dan voldoende opberg ruimte. Ideaal als u veel op te bergen heeft. Boeken, sokken, ondergoed. Alles past er in!

Bedbankjes

De bedbankjes zijn een stijlvolle toevoeging voor iedere slaapkamer. Lekker makkelijk als u even uw sokken aan wilt trekken zonder weg te zakken op de rand van uw bed. Of gewoon te gebruiken als decoratie in de slaapkamer.

Bedkoffers

Net als de bedbankjes kunt u lekker zitten op de bedkoffers. Maar deze Serta Boxsprings accessoires kunnen ook open geklapt worden waardoor u veel opberg ruimte heeft. Perfect om uw bedtextiel in op te bergen! U heeft dan altijd voldoende ruimte voor uw zomer- en of winterdekbed.

Kom daarom snel eens langs in een van onze winkels. Daar helpen we u graag met het uitzoeken van uw Serta Boxsprings accessoires!