Serta boxspring collectie 30cmSerta boxspring collectie RubensSerta boxspring collectie Louisa

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Serta boxspring collectie

De Serta boxspring collectie bestaat uit verschillende bedbodems. Deze onderbedden verschillen van elkaar in stijl en hoogte. Op die manier kunnen we altijd op de ideale slaap hoogte van ±70cm uitkomen. Zo kunnen we voor elk type hoofdbord een bijpassend bodem uit Serta boxspring collectie kiezen.

20cm hoog

De 20cm hoge variant is voorzien van een metalen onderstel. Hierop hebben wij een houten bovenplaat met vilt gemaakt. De Bonell binnen vering is ook voorzien van een vilten en een schuim afdeklaag. Uiteraard is deze boxspring gestoffeerd in een van onze luxe stoffen.

30cm hoog

Deze bodems zijn technisch gesproken identiek aan de 20cm hoge variant, maar wordt vaak gebruikt met lagere matrassen om aan de ideale slaaphoogte te komen.

30cm hoog met piping

Voor een extra luxe uitstraling kunt u ook kiezen om de bodem van 30cm hoog van een piping te voorzien. Dit is een extra bies rondom de bedbodem. Deze gaat goed samen met bijvoorbeeld hoofdbord Magnifique. Dit is slechts een van de voorbeelden waarop de Serta boxspring collectie te personaliseren is.

Louise

Deze modellen zijn voorzien van een een zogeheten matras rok. Ideaal voor als u een klassieke uitstraling zoekt. Ook is deze erg praktisch omdat de hele stoffering afneembaar is.

Rubens

Voor wie graag wat extra opbergruimte wil hebben we de 35cm hoge Rubens serie. Deze is voorzien van een lade aan de voorkant en aan de zijkant. Erg praktisch om uw overtrekken en hoeslakens op te ruimen.

Clementine 25cm en 35cm hoog

De Clementine varianten zijn verkrijgbaar in 25cm en 35cm hoog. Dat is gerekend inclusief potenset. De luxe piping rondom geeft een chique uitstraling. Voorzien van een pocket veer systeem zijn deze Serta boxsprings perfect om te combineren met de Masterpiece matras.

Elektrisch verstelbaar

Er zijn ook twee elektrisch verstelbare modellen beschikbaar in de Serta boxspring collectie. Dus even lekker lezen, tv kijken of werken op je laptop wordt een stuk fijner. Rechtop zitten, goede ondersteuning in de knieën en lekker ontspannen. Deze varianten zijn goed te combineren met de iSeries en iComfort matrassen.

Onze winkels

In beide winkels van Beds & Bedding vindt u de complete Serta boxspring collectie en accessoires gebaseerd op de befaamde hotel bedden. Kom dus snel langs in onze winkel in Amstelveen of Zaandam. Dan kunnen wij u met een persoonlijk advies helpen een bed te kiezen uit de Serta boxspring collectie.