Pullman Boxspring Silverline ClaringtonPullman Boxspring Silverline CornwallPullman Boxspring Silverline Ottawa

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Pullman Boxspring Silverline

Maak kennis met de Pullman Boxspring Silverline. Deze collectie biedt alles wat u van dit luxe merk verwacht. Zoals een hoogwaardige afwerking. Top kwaliteit. En een fantastisch comfort.

De Pullman Boxspring Silverline is 23cm hoog. Door te variëren met de pootjes, matrassen en toppers kunt u altijd uitkomen op een comfortabele in- en uitstap hoogte.

Goede ondersteuning

Er zijn zowel vlakke als elektrisch verstelbare bodems te leveren. In beide varianten is de verende bedbodem voorzien van een pocketveer interieur met maar liefst vijf comfort zones! Een dergelijke kern wordt normaal gesproken alleen in luxe matrassen gebruikt.

De vering loopt door van rand tot rand. Van hoofd- naar voeteneinde. En van zijkant naar zijkant. De bodem geeft dus overal dezelfde steun terug aan het matras. Dat ligt heerlijk!

Het is dan ook geen wonder dat de Pullman Boxspring Silverline de matras, en dus ook uw lichaam, perfecte ondersteuning geeft. Deze vijf zone vering wordt bevestigd op een duurzaam en stabiel houten frame. Een erg stevige constructie. Waardoor u jarenlang plezier van uw bed heeft.

Elektrisch verstelbare Pullman Boxspring Silverline

De ultieme vorm van luxe. Dat is wat een elektrisch verstelbaar bed u biedt. Denkt u zich maar eens, dankzij de draadloze afstandbediening kunt u het bed moeiteloos verstellen. Dat gaat dankzij geruisloze elektro motoren.

Nog eventjes TV kijken of lezen in bed was nog nooit zo comfortabel. Maar het is ook al gewoon heel lekker als u de hele dag op pad bent geweest. Gewoon even met de voeten omhoog. Dat is goed voor de bloedsomloop. Maar u haalt ook nog eens veel gewicht van de onderrug af. Hierdoor kunt u nog veel beter ontspannen!

Zelf kiezen!

Elke Pullman Boxspring Silverline wordt speciaal voor u gemaakt in de fabriek te Vroomshoop. Inderdaad, gewoon in Nederland! Echte Hollandse kwaliteit. Maar omdat elk bed op maat gemaakt wordt kunt u zelf kiezen uit een ruime collectie stoffen en kleuren. Er zijn veel typen hoofdborden en er is ook een ruime keuze uit matrassen en toppers.

Bij Beds & Bedding in Amstelveen of Zaandam helpen we u graag met het maken van de juiste keuze. Kom daarom snel eens langs voor een echt persoonlijk advies. Voor u het weet slaapt u op uw eigen Pullman Boxspring Silverline.