Pullman Boxspring Kwaliteit TorontoPullman boxspring kwaliteit BrantfordPullman boxspring kwaliteit Clarington

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Pullman boxspring kwaliteit

Wie gewend is aan de Pullman boxspring kwaliteit wil nooit meer anders. Een lange levensduur, perfecte afwerking en heerlijk comfort komen samen in deze luxe bedden.

De gehele historie van dit illustere merk is gericht op kwaliteit en comfort. De twee kernwaarden die door George Mortimer Pullman in 1858 werden geïntroduceerd in de befaamde treinstellen van dezelfde naam.

Treinen, Grand Hotels en Oceaanstomers

In 1915 is de Pullman boxspring kwaliteit doorgedrongen tot alle takken van de luxe reiswereld. De naam van deze luxe bedden was vaak genoeg om de verwende reizigers van die tijd over te halen om te kiezen voor een bepaald Grand Hotel of lijnschip.

Die tijd wordt vandaag de dag perfect tot uiting gebracht in de combinatie van onze bedden met het luxueuze Grandeur matras. Als u uw ogen dicht doet waant u zich in de meest verfijnde suite van een oceaanstomer op weg naar een exotische locatie.

Nederland

In 1937 krijgt de matrassen fabriek Corona de eer om Pullman boxspring kwaliteit in Nederland te gaan leveren. De Amerikanen trainen Nederlandse ambachtslieden om volgens het originele patent matrassen te maken.

In de loop der jaren is de techniek steeds verder verfijnd en zijn de matrassen steeds comfortabeler geworden. In 2012 is de fabriek verplaatst van Zwijndrecht naar Vroomshoop. 2012 Markeerde ook het jaar dat Nederland al 75 jaar van Pullman boxspring kwaliteit mag genieten!

25 jaar garantie

Omdat wij staan voor de fantastische Pullman boxspring kwaliteit durven wij met gemak 25 jaar garantie te geven op veer- en framebreuk. Maar ook op andere onderdelen van de bedden en matrassen krijgt u een zeer uitgebreide garantie. Zo kunt u jarenlang genieten van uw bed zonder zorgen.

Comfortabel en schoon

Alleen een bed dat lang mee gaat is niet genoeg om het predikaat Pullman boxspring kwaliteit te verdienen. Dankzij de elektro thermisch nageharde veren gaat dit slaapsysteem niet alleen lang mee, maar ligt het simpelweg ook super lekker!

Deze vering wordt afgedekt met luxe materialen zoals damast, natuur latex, paardenhaar, wol en zijde. Handgemaakt door de beste ambachtslieden van Vroomshoop en omgeving. De matras tijk is behandeld met Sensity. Waardoor uw bed altijd schoon en fris blijft.

Zelf samen stellen.

Samen met onze kundige adviseurs kunt u uw slaapsysteem helemaal op maat laten samen stellen. Vervolgens wordt deze in Vroomshoop met de hand voor u gemaakt door echte vakmensen. Kom daarom snel langs bij Beds & Bedding in Amstelveen of Zaandam. En voor u het weet kunt u zelf genieten van de enige echte Pullman boxspring kwaliteit.