Pullman Boxspring Goldline BellevilePullman Boxspring Goldline BrantfordPullman Boxspring Goldline Blainville

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Pullman Boxspring Goldline

De meeste luxe bedden vindt u bij de Pullman boxspring Goldline collectie. Een subliem comfort, perfecte afwerking en extreem hoge kwaliteit. Alles komt bij elkaar in de Pullman Boxspring Goldline serie.

Deze luxe bedden zijn een pure weldaad voor uw lichaam dankzij de optimale ondersteuning en het fantastische comfort. De bedbodem en de matras werken samen om u zo goed mogelijk te laten slapen.

Het onderbed is maar liefst 26cm hoog. Dit staat garant voor een fijne instap hoogte. Maar door te combineren met diverse hoogten pootjes en toppers kunt u het bed altijd nóg hoger maken voor die echte luxe uitstraling.

Comfort en Steun

De 26cm hoge bedbodems zijn te leveren als een bed met, of zonder, elektrische verstelling. Welke u ook kiest, u krijgt altijd het kwalitatieve pocketvering interieur met vijf comfort zones. Deze zones volgen uw lichaam zodanig dat u altijd de juiste steun krijgt.

Normaal gesproken wordt een dergelijke kern alleen in luxe matrassen gebruikt. Maar bij de Pullman boxspring Goldline wordt deze ook in de bodem toegepast. Zodat u van een betere en diepere nachtrust kunt genieten.

Deze vering wordt op een hoogwaardig houten frame bevestigd voor jarenlang slaapplezier. Door deze constructie krijgt u ook de voordelen van een vering die van rand tot rand effectief is. Daardoor kan uw matras overal dezelfde steun aan uw lichaam geven. Dat ligt simpelweg lekkerder!

Pullman Boxspring Goldline Elektrisch

Als u meer van uw bed verwacht dan alleen maar lekker slapen, kunt u ook kiezen voor een elektrisch verstelbaar bed. Dat is niet alleen maar fijn om nog even TV te kijken. Het biedt ook heel andere voordelen.

Zo kunt u makkelijk de bloedsomloop verbeteren, of een fijnere lighouding vinden. Als u de benen maar iets omhoog doet, haalt u al veel gewicht van de onderrug af. Deze wordt hierdoor ontlast. Dat is dus ideaal als u vaak rugpijn heeft.

De verstelling gaat door middel van heel stille elektro motoren die worden aangestuurd door een draadloze afstandbediening. De motoren zijn geheel traploos instelbaar!

Een bed op maat!

Een Pullman boxspring Goldline wordt voor u op maat gemaakt. U kunt immers zelf alle keuze maken. Niet alleen voor een elektrisch of vlak bed. Maar ook de stof en kleur die u wenst. Tet type hoofdbord en natuurlijk de juiste matras.

Met name de keuze voor de matras bepaalt voor een groot deel hoe comfortabel uw nieuwe Pullman boxspring Goldline ligt. Wij helpen u daar graag bij! Eventueel kunt u de matras nog combineren met een van de fijne toppers in deze collectie.

Kom daarom eens langs bij een van onze winkels. Net als het bed zelf is ook ons advies op maat. Iedereen is immers anders, dus ons advies ook! In onze winkels in Amstelveen en Zaandam hebben we een grote collectie Pullman boxspring Goldline staan. Kom deze nu zelf testen en voor u het weet staat uw eigen Pullman boxspring Goldline thuis!