NXTDAY Boxsprings voordelen linksNXTDAY Boxsprings voordelen middenNXTDAY Boxsprings voordelen rechts

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

NXTDAY Boxsprings voordelen

De NXTDAY Boxsprings voordelen komen niet uit de lucht vallen. De fabrikant, NAPCO Beds, is al jarenlang dé leverancier van huismerken voor grote bedrijven. Maar nu zijn ze met een geheel eigen merk gekomen! Ze hebben dankzij hun uitgebreide ervaring een eigen merk gecreëerd met alle eigenschappen voor een betere nachtrust. Het beste van alle bedden in één merk.

Europese kwaliteit

Een van de NXTDAY Boxsprings voordelen is de Europese kwaliteit. Al jarenlang worden vanuit Bosnië de Nederlandse, Belgische, Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse markten bediend. Kritische klanten met hoge eisen stuwen de kwaliteit steeds meer omhoog. Daarom worden er alleen nog maar materialen van de beste kwaliteit gebruikt. Die in een hypermoderne Europese fabriek verwerkt worden.

Design

Veel merken houden vast aan een design. Een gestoffeerd matras, onderbed, een topper en een rechttoe rechtaan hoofdbord. Bij ons kunt u zich helemaal uit leven! Niet alleen bieden wij een ruime keuze aan hoofdborden, pootjes, stoffen en kleuren. U kunt het bed ook nog aankleden met diverse accessoires. Zoals een hockertje, nachtkastjes of een sier kussen set. Een van de NXTDAY Boxsprings voordelen is dat elk bed speciaal voor iedere klant apart gemaakt wordt.

Comfort

Het belangrijkste aspect van ieder bed is de kwaliteit van de slaap. Dankzij de NXTDAY Boxsprings voordelen is dat dik in orde! Luxueuze matrassen worden afgedekt met een topper naar keuze. Voor ieder postuur is er een goed matras te vinden. Of u nu heel tenger bent, of juist aan de zware kant. Wij zorgen er voor dat u lekker kunt slapen. Op een matras dat zich altijd voegt naar uw lijf. Om dit te garanderen zien wij u graag terug in een van onze winkels voor een persoonlijk advies.

Ventilatie

Een goede ventilatie is zeer belangrijk. Dit houdt het bed namelijk niet alleen schoon en fris. Maar zorgt er ook nog eens voor dat de matras langer mee gaat. Er worden verschillende technieken en materialen gebruikt om de ventilatie zo veel mogelijk te optimaliseren. Unieke NXTDAY Boxsprings voordelen zijn bijvoorbeeld de toppers. Waarbij u een of beide kanten van de topper uit kunt laten voeren in een koel aanvoelende matrastrijk.

Beter bio ritme

Wetenschappelijk bewezen technieken worden toegepast om uw bio ritme te verbeteren. De tijk van onze toppers zijn behandeld met speciale BioRytmic stoffen. Dit zorgt voor een diepere slaap en betere rust. Daardoor heeft u gedurende de dag meer energie! Testrapporten zijn beschikbaar.

Pullback Pro

Dankzij NXTDAY Boxsprings voordelen zijn deze bedden bijzonder goed te verstellen. Een volledig elektrische, traploze bediening is leverbaar op ieder bed. Maar op de NXT3000 en NXT4000 is het Pullback Pro systeem geinstalleerd. Het bed beweegt hierdoor ook naar achteren toe, waardoor het nachtkastje en leeslampje goed bereikbaar blijven.

5 Kniks Systeem

Met uitzondering van het NXT1000 bed beschikken alle verstelbare modellen over het 5-kniks systeem. Dan gaan niet alleen het rugdeel en de knieën omhoog bij het verstellen. Maar er komt automatisch ook een steuntje in de nek naar voren.

Persoonlijk advies

We zien u graag in een van onze winkels terug. Dan kunnen we u het beste van dienst zijn bij het samen stellen van een van deze bijzonder fijne bedden. Voor u het weet kunt u ook genieten van de NXTDAY Boxsprings voordelen!