NXTDAY Boxsprings 1000 in RozeNXTDAY Boxsprings 2000 in geelNXTDAY Boxsprings 3000 in blauw

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

NXTDAY Boxsprings

Het is tot en met 1 november 2017 extra leuk om een van de NXTDAY Boxsprings te kopen! Want bijna alle upgrades zijn nu bij de prijs inbegrepen. Zo u kunt u kiezen uit luxe hoofdborden, meerdere stofgroepen en zelfs de topper is al voorzien van een zomerkant die lekker koel aan voelt. Ontdek de modellen van NXTDay Boxsprings nu bij Beds & Bedding in Amstelveen en Zaandam!

NXTDAY Boxsprings brengen de luxe van goed slapen nu ook met een leuk prijskaartje! Vier goede bedden die te koop zijn in een vlakke of een verstelbare uitvoering. Je kunt er echt je eigen bed van maken door te spelen met vorm en kleur. Kom daarom nu naar Beds & Bedding in Zaandam en ontdek nu de NXTDAY Boxsprings zelf!

NXTDAY Boxsprings verbeteren je bio ritme.

Dankzij Biorytmic verbeteren deze bedden je dag en nacht ritme. Overdag heb je dus meer energie en 's nachts slaap je beter! Dat komt omdat we de stoffen in onze toppers hebben verrijkt met speciale mineralen. Deze brengen je tot rust en laten je dieper slapen.

Design

Wat dit merk onderscheid van veel andere bedden in deze prijsklasse is dat je er helemaal je eigen draai aan kunt geven. Gewoon de stof en de kleur uitzoeken die je mooi vindt. In plaats van zwart, zwart of zwart. Kies een van de mooie design hoofdborden om je bed echt af te maken.

Lekker slapen

NXTDAY Boxsprings heeft veel aandacht besteed aan het slaap comfort. Een bed moet ten eerste goed slapen! De pocket veren in de matras en de druk verdelende lagen in de toppers zorgen voor de juiste mix om een goede nachtrust te krijgen! Het AirBoxx systeem zorgt voor een goede ventilatie. Bij de 4000 is Airboxx standaard. Bij de NXTDAY Boxsprings 2000 en 3000 is deze als optie leverbaar.

Elektrisch

NXTDAY Boxsprings zijn ook te koop met een elektrisch verstelbare bodem. Dan kun je lekker TV kijken. Even lezen. Of nog even op je laptop werken aan die Powerpoint. Vanaf het model 3000 gaat de bediening gaat met een afstandbediening zonder draad. Dit is totaal traploos in te stellen. Bij de 1000 en 2000 is een bekabelde afstandbediening standaard.  Tegen meerprijs kunt u dan wel een draadloze afstandbediening bestellen.

Pullback Pro

Er zit ook nog een Pullback Pro functie op. Als het rugdeel omhoog gaat, schuift het bed naar achter. Je nachtkastje en leeslamp zijn dus altijd onder hand bereik. De NXTDAY Boxsprings 3000 en 4000 zijn voorzien van de Pullback Pro functionaliteit. Dit is niet mogelijk bij de NXTDAY Boxsprings 1000 en 2000.

Zelf proberen

Zelf testen welke van de NXTDAY Boxsprings het best voor u geschikt is? Kom dan snel naar een van onze winkels in Amstelveen of Zaandam. Hier hebben we alle vier modellen klaar staan om zelf te testen. Voor je het weet slaap je op een van de vier NXTDAY Boxsprings!