Jensen Bedden Supreme ContinentalJensen Bedden in Fairy GreenJensen boxspring Supreme Dynamique

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Jensen Boxsprings

Leren van de geschiedenis is even belangrijk als vooruit denken en innovatief zijn. Alles verandert snel. Nieuwe materialen, nieuwe wensen en nieuwe technieken. Jensen bedden wil met al die factoren rekening houden. En alles doen wat ze kunnen om van Jensen bedden uw beste investering te maken.

Echte Jensen bedden zijn comfortabel

Het is al meer dan halve eeuw geleden dat de eerste Jensen bedden het licht zagen. Om precies te zijn op 14 februari 1947. Toen werd het bedrijf opgericht in Noorwegen.

De eerste zes verkochte boxsprings waren gevuld met paardenhaar en katoen. Sinds die tijd is er erg veel veranderd. Maar één aspect is hetzelfde gebleven. Namelijk de filosofie dat u het verschil van echte Jensen bedden moet kunnen zien en voelen.

Het ultieme Scandinavische slapen

Tegenwoordig is Jensen bedden een van de grootste fabrikanten in Scandinavië. Jaarlijks worden er meer dan 150.000 matrassen geproduceerd in Svelvik. Gelegen aan het Oslo fjord.

Veel van onze medewerkers hebben het vak geleerd van hun ouders. Ze houden van het product en zijn trots op hun vakkennis. Er is geen enkele machine ter wereld die aan hen kan tippen.

Zone Systeem

De zone indeling geeft uw lichaam de juiste steun. En dat terwijl u slaapt en uitrust. De steun in de rug zorgt in combinatie met de zachte schouder zone voor een betere nachtrust dan u ooit eerder hebt ervaren. Het principe van het zone systeem is even voor de hand liggend als natuurlijk.

De Zone indeling

De meeste mensen hebben bredere schouders maar zijn smaller en zwaarder in de heupen. Het doel van een matras is het lichaam te ondersteunen. Een Zone systeem biedt een beter aan het lichaam aangepaste steun. De schouders en heupen zakken iets dieper in het matras maar de taille krijgt meer steun.

Een Zone systeem is beter slapen

Het resultaat is hetzelfde. Of u nu op uw rug ligt of op uw zij. Het is van belang dat u zelf kiest op welke matras u wil slapen. Wat uw voorkeur ook is. Het matras zal u zo goed mogelijk steun moeten geven. Voor een goede en rustige slaap adviseren de experts u op uw zij of op uw rug te liggen. Andere slaaphoudingen belasten het lichaam teveel. Als u op uw zij of rug slaapt kunt u het beste ontspannen.

Optimaal ligcomfort

Het heeft geen zin om star vast te houden aan oude methoden en materialen.  Jensen bedden wil altijd de beste oplossing vinden. En dat betekent ook het toepassen van de meest moderne materialen. Zo is het bekende zone idee een uitvinding van Jensen bedden.

Maar ook nieuwe druk verlagende materialen werden al snel toe gepast. Dit alles vanuit het streven naar het beste slaap comfort. Jensen bedden zijn dan ook speciaal gemaakt om het lichaam de beste steun en lig comfort te bieden.