Eastborn Boxsprings 100% NederlandsEastborn Boxsprings 100% NederlandsEastborn Boxsprings 100% Nederlands

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Eastborn Boxsprings 100% Nederlands

Al sinds de jaren '50 van de vorige eeuw is Eastborn Boxsprings 100% Nederlands. Wat doe je nu als het je zakelijk voor de wind gaat maar twee zoons hebt? Die vraag moest Rinus Mostert zichzelf stellen. Meer dan 60 jaar geleden heeft hij besloten zijn twee zoons ieder een fabriek te geven.

De fabriek in Amsterdam ging naar zijn zoon Ruud. Terwijl voor zoon Hans een fabriek in het Oosten van het land werd gekocht. In Vroomshoop om precies te zien. De naam Oost was geboren en sindsdien zijn Eastborn Boxsprings 100% Nederlands!

Groot geworden

Het duurt niet lang voordat ook deze fabriek een groot succes wordt. Dankzij de aandacht voor kwaliteit en vakmanschap zijn de Eastborn Boxsprings 100% Nederlands. Nog steeds. Want alleen hier kunnen we de juiste vakmensen vinden die topkwaliteit kunnen leveren.

Dat heeft ook de aandacht getrokken van Hilding Anders. Een van de grootste slaap bedrijven ter wereld. Zij zijn de huidige eigenaar van, maar zetten onverdroten de passie van Hans Mostert voort. Dankzij de kennis van Hilding Anders is er ook internationale expertise ingebracht.

Ambacht en High Tech

Deze bedden worden voor iedere klant afzonderlijk en naar wens gemaakt. Dat kleine fabriekje van toen is inmiddels meer dan 20.000m2 groot. Hier worden de boxsprings, bedbodems, matrassen en accessoires gemaakt waar we groot mee zijn geworden. Nog steeds in Vroomshoop natuurlijk.

Zo wordt het ambachtelijke handwerk van 60 jaar geleden gecombineerd met de high tech van nu. Want alleen op die manier kan top kwaliteit voor een scherpe prijs geleverd worden. Daarom is het nu nog steeds mogelijk dat Eastborn Boxsprings 100% Nederlands zijn.