Eastborn Boxspring Accessoires FieldEastborn Boxspring Accessoires NachtkastjeEastborn Boxspring Accessoires Forest voetenbank

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Eastborn Boxspring Accessoires

Je nieuwe bed zorgt er voor dat je iedere morgen weer lekker uitgeslapen wakker wordt. Maar met een of meerdere Eastborn boxspring accessoires maak je je slaapkamer helemaal compleet.

Dat kan een bedlampje zijn, waardoor je 's avonds in bed altijd lekker kunt lezen. Of als je de ruimte hebt, een voetenbankje of bedkoffer. De Eastborn boxspring accessoires zorgen ervoor dat je je slaapkamer precies aan kunt kleden zoals je wilt.

Hocker Summer

Een hocker is een rechthoekige kubus waar je dingen op kunt zetten of leggen. Zoals een leeslampje, wekker of je telefoon. Eventueel kun je deze ook krijgen met een tableau voor extra stabiliteit. Deze Eastborn boxspring accessoires kun je in dezelfde stof bestellen als uw bed.

Nachtkastje Moonlight

Het nachtkastje Moonlight is te combineren met alle leverbare stoffen en diverse houtkleuren. Zo maak je altijd de perfecte combinatie met je bed. Het nachtkastje kan immers in precies dezelfde kleur geleverd worden. De praktische lades zorgen ervoor dat je je spulletjes uit het zicht op kunt bergen.

Voetenbank Forest

Deze voetenbank kun je neerzetten aan het voeteneind van uw slaapsysteem. Dat is lekker praktisch, want het is de ideale hoogte om je sokken aan te trekken of je veters te strikken.

Bedkoffer Field

Net als de Forest is deze bedkoffer ideaal om even op te kunnen zitten. Maar je kunt er ook nog spullen in kwijt. Zoals het bedtextiel en je zomer of winter dekbed. Praktisch en mooi!

Private Light

De Private lights zijn Eastborn boxspring accessoires die je onder je bed kunt plaatsen. Deze lampjes zijn voorzien van een bewegingssensor. Dat is heel handig als je 's nachts nog even de slaapkamer uit gaat.

Als je terug komt springt het lampje subtiel aan, waardoor je je partner niet stoort. En toch voldoende licht hebt om gemakkelijk je bed weer in te stappen.

Bedlampje

Als laatste van de Eastborn boxspring accessoires hebben we nog het bedlampje. Deze kunnen vastgemaakt worden aan het hoofdbord. Door de flexibele arm kunnen deze bedlampjes in elke positie worden gezet. Zo heb je altijd genoeg licht om nog even dat spannende hoofdstuk uit te lezen.

Eastborn boxspring accessoires

Waarschijnlijk heb je het al gemerkt. Er zijn nogal wat mogelijkheden om je nieuwe bed helemaal persoonlijk aan te kleden. Kom daarom eens langs in een van onze winkels en ontdek welke Eastborn boxspring accessoires het beste bij jou passen!