Beste Eastborn Boxspring HamiltonBeste Eastborn Boxspring HarrogateBrisbane Beste Eastborn Boxspring

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Beste Eastborn Boxspring

De beste Eastborn boxspring kies je helemaal zelf! Door deze samen te stellen uit alle mogelijkheden die dit 100% Nederlandse merk je biedt. Zo kun je altijd kiezen voor het bed dat het beste aansluit bij je eigen wensen.

In slechts vier simpele stappen kies je de beste Eastborn boxspring voor jezelf. Een bed dat zo lekker slaapt en zo fijn aan voelt dat het gewoon zonde is om je ogen dicht te doen.

Stap 1

De eerste stap is gelijk de belangrijkste. De keuze van de goede matras. De matras heeft de grootste invloed op het comfort van het bed. De juiste ondersteuning, het fijnste comfort en het ideale slaapklimaat. Daar kunnen wij je natuurlijk goed bij helpen. We zijn niet voor niets de slaap specialist!

Als je kiest voor een matras in de kleur van de rest van het bed, kunnen we het comfort nog verder personaliseren door een goede topper er bij uit te zoeken. Bij de zogenaamde 'witte' matrassen is dit niet per se nodig.

Stap 2

Nu is het tijd om de matras te combineren met de beste Eastborn boxspring in jouw geval. Wil je een laag design bed? Kies dan voor de Smart 12 variant. Deze is slechts 12cm hoog waardoor deze goed past in een strak en modern interieur.

Liever een hoog en royaal bed? De Perfect 30 is dan precies wat je zoekt. Dit onderbed is maar liefst 30cm hoog! Maar ook als u iets er tussen in zoekt hebben wij de juiste modellen voor u. We kunnen ook nog kiezen voor lagere, of hogere pootjes. Zo kunt u altijd zelf de goede in- en uitstap hoogte bepalen.

Stap 3

Nu gaan we al echt het bed compleet maken. Door te kiezen voor het mooiste model hoofdbord. Er zijn veel modellen hoofdborden beschikbaar. Zo kunnen we er echt een geheel van maken. Van een strak en modern hoofdbord, tot een klassiek model met capitonnering.

Stap 4

Hierbij geven we de finishing touch aan het bed! Zo komt de beste Eastborn boxspring gelijk heel dichtbij. Het enige wat ons nog rest is de stof en kleur uitzoeken die het beste in je slaapkamer past. Uit het ruime stof en kleuren gamma is er altijd een combinatie te kiezen die u mooi vindt!

De Beste Eastborn Boxspring

De beste Eastborn boxspring is dus niet een standaard model. Omdat iedereen andere eisen stelt aan zijn of haar bed, is voor iedereen het ideale bed anders. Zo zijn er bijvoorbeeld ook nog vele accessoires leverbaar. Het is onze taak om je daarbij te helpen. Kom daarom naar een van onze winkels. We zijn gevestigd in Amstelveen of Zaandam met gratis parkeer ruimte voor de deur. Dan helpen we je graag met het uitzoeken van de beste Eastborn boxspring bij jouw eisen en wensen!