SydneyEastborn hoofdbordEastborn boxspring Mandurah

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Eastborn boxsprings

Hamilton

Een Eastborn is heel speciaal. Want wat verwacht je van je nieuwe bed? Over het antwoord op die vraag heb je vast al uitgebreid nagedacht. Natuurlijk wil je een bed van goede kwaliteit dat lekker ligt. Zodat je goed slaapt en weer fris opstaat. Dan moet het er ook nog eens goed uitzien. En dit alles voor een redelijke prijs. Niet meer, maar vooral ook niet minder. Laat dat nou precies zijn waar Eastborn boxspring bedden in uit blinken!

Nederlandse kwaliteit bedden

Riverton Boxspring

Eastborn bedden bieden alles wat je maar kunt verlangen. Door je mee te laten delen in de ruime ervaring die Eastborn inmiddels heeft opgedaan. Ze maken al meer dan 50 jaar comfortabele matrassen en bedden.

Als geen ander kent Eastborn hét recept voor comfortabel slapen. Dat begint bij kwalitatief hoogwaardige onderdelen. Zoals duurzame pocket veren, hoogwaardige latex en ventilerend comfortschuim. Als alleen lekker slapen niet genoeg is, zijn er ook nog elektrisch verstelbare bedden leverbaar.

Eastborn Energy

Energy

Een goed voorbeeld hiervan is de Energy serie. Deze bedden zijn voorzien van comfortabele pocketveer matrassen, een koudschuim of latex topmatras en een modern hoofdbord. De perfecte mix voor een goede nachtrust.

De Energy set is lekker hoog. Dat ligt prettig en ziet er goed uit. Bovendien stap je met zo’n hoogte nog makkelijker in en uit bed. En natuurlijk ook niet onbelangrijk: dit model heeft een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Met een elektrische boxspring vind je moeiteloos de ideale houding om een boek te lezen, tv te kijken of op bed te ontbijten. De afstandsbediening is draadloos en ook met een topdekmatras blijft het mogelijk om beide boxsprings onafhankelijk van elkaar te verstellen. Tip: gebruik de bluetooth connection. Dan is het mogelijk om je Eastborn boxspring met je smartphone of tablet te bedienen.

In 4 stappen je boxspring uitzoeken

Leeton

Dankzij de grote collectie matrassen, bedbodems en hoofdborden kunt u uw eigen Eastborn bed volledig personaliseren. Zo heb je zelfs de keuze uit een normaal wit matras, of eentje in de kleur van de boxspring. Die kunt u dan combineren met een Eastborn topper naar wens.

Om te beginnen: de juiste bedbodem

De boxspring is méér dan de alleen je matrasdrager. Een goede bedbodem draagt bij aan de ondersteuning van jouw lichaam. Bij Eastborn zit dat natuurlijk goed. Kies voor een vaste opstelling of geniet van een verstelbaar bed met draadloze afstandbediening. Daarmee vind je moeiteloos de perfecte lighouding. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere types. Van de slimbox tot en met de 30cm hoge Perfect serie.

De 2e stap: Een goed matras

Eastborn matras

Stevig of juist soepel? Eastborn heeft pocketvering- en schuimmatrassen voor elk type slaper. Ze blijven jouw lichaam jaar in jaar uit perfect ondersteunen. En ze zitten vol slimme technologie op het gebied van ventilatie en vochtregulatie. Voor een gezonde, frisse nachtrust.

Bijna klaar... comfortabele topper

Topmatras

Waar het bij het matras veel meer draait om de juiste ondersteuning, gaat het bij het topdekmatras vooral om ligcomfort. Je hebt keuze uit 5 topdekmatrassen. Het topdekmatras is eenvoudig op te maken, te keren én te luchten en leg je bovenop je matras. Zo lig je nóg lekkerder!

De Finishing touch, jouw stijl!

Een hoofdbord bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van jouw boxspring. Hou je van strak en modern of meer van klassiek en landelijk? Eastborn geeft je volop keuze om de boxspring helemaal naar jouw smaak en budget samen te stellen.

Koop uw Eastborn bed bij Beds & Bedding

Eastborn boxspring Fashion

Het beste bed is een bed dat op jouw lichaam is afgestemd. Als alle onderdelen samenkomen om je de perfecte nachtrust te geven. In onze winkels kunnen we je daar goed mee helpen. De verkopers van Beds & Bedding zijn goed getraind en krijgen regelmatig bijscholing van Eastborn. Zo blijven we altijd up-to-date.

In onze beide vestigingen staat een grote collectie van Eastborn bedden, matrassen en boxsprings. Kom daarom eens langs in een van de twee filialen.