Caresse boxsprings materialen WolCaresse boxsprings materialen PaardenhaarCaresse boxsprings materialen Latex

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Caresse Boxsprings Materialen

Vanwege de hoge kwaliteit van de Caresse boxsprings materialen worden er veel natuurlijke onderdelen gebruikt. Maar natuurlijk worden er voor bepaalde onderdelen ook synthetische materialen gebruikt als we denken dat die beter zijn. Zoals bijvoorbeeld koudschuim en traagschuim.

Hierdoor zijn de Caresse boxsprings materialen een unieke mix van de natuurlijke en synthetische ingrediënten. Dit allemaal zo dat u beter en fijner kunt slapen op uw nieuwe bed!

Natuurlijk

Veerkrachtig paardenhaar. Zuivere wol en goed vocht regulerende katoen. Dat zijn enkele van de natuurlijke ingrediënten die het best geschikt zijn om bedden en matrassen van te maken.

Vooral wol is een heerlijk materiaal. Koel in de zomer en lekker warm in de winter. Zo geniet u altijd van het juiste slaap klimaat. Samen met de katoen vezel zorgt dit er voor dat u droog slaapt bij een aangename temperatuur.

Natuur latex wordt gebruikt in een aantal top matrassen. Vanwege de ongekende veerkracht en het zachte comfort. Deze natuur latex lagen worden omvat door de natuurlijke materialen om zo de beste combinatie te maken.

Koudschuim

Koudschuim noemen we ook wel HR (High Resilience) schuim. Koudschuim is uitermate veerkrachtig en kent geen kuilvorming. Het materiaal ademt zeer goed en heeft een briljante vochtregulatie. Het koudschuim dat in de Caresse boxsprings materialen wordt gebruikt heeft een lange levensduur en biedt u een duurzaam slaapcomfort.

Traagschuim

Ook Traagschuim wordt gebruikt als een van de Caresse boxsprings materialen. Dit materiaal is u waarschijnlijk wel bekend onder de namen ruimte schuim of NASA schuim. Feitelijk is dit een door ontwikkeling van HR-schuim met zeer bijzondere eigenschappen. Het is namelijk temperatuur gevoelig!

Zodra het de temperatuur van uw lichaam aan neemt, vormt het traagschuim zich perfect. Op die manier geniet u van optimale druk verlaging.

Gel Foam

Een andere optie voor de topmatras is het gebruik van gel foam. Bij deze koudschuim variant wordt een gel door het materiaal gemixt. Deze gel foam zorgt er voor dat uw topper nooit te warm wordt terwijl het toch de juiste veerkracht en drukverlaging geeft.

Zelf proberen

Bij Beds & Bedding heeft u meer dan genoeg mogelijkheid om de Caresse boxsprings materialen zelf te zien en te proberen. In onze beide winkels staan de bedden opgesteld klaar om te testen! Kom daarom snel eens langs en probeer de Caresse boxsprings materialen zelf.