Caresse boxspring accessoires Led LampjeCaresse boxspring accessoires afstandbedieningCaresse boxspring accessoires hocker

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Caresse Boxspring Accessoires

Deze bedden worden standaard al heel compleet geleverd, maar toch zijn er nog enkele Caresse boxspring accessoires leverbaar. Hiermee kunt u uw bed en slaapkamer echt de finishing touch geven. Dat is immers wel zo'n leuk aangezicht.

Hocker

De Hockers zijn een ideale toevoeging om naast het bed neer te zetten. Hier kunt u dan uw spulletjes makkelijk op kwijt. Zoals uw wekker, glas water of een leeslampje. Dankzij de Pullback functie blijven de hockers altijd goed onder handbereik.

Bedkoffer

Caresse boxspring accessoires Bedkoffer

De bedkoffer verdient een vaste plaats aan het voeteneind. U kunt hier lekker even op zitten als u 's ochtends uw sokken aantrekt. Maar het deksel kunt u open klappen waardoor u nog veel extra opberg ruimte heeft. Dat is handig om bijvoorbeeld uw winterdekbed in te bewaren. Dit is een van de meest nuttige Caresse boxspring accessoires!

Led Lamp

Aan de achterkant van het hoofdbord kunnen deze led lampen onzichtbaar bevestigd worden. U ziet dan alleen de flexibele zwanenhals met de lichtbron boven het hoofdbord uit komen. Die kunt u altijd zo instellen dat het licht precies schijnt daar waar u het wilt hebben.

Draadloze Afstandbediening

De elektrisch verstelbare modellen uit de Gold en Platinum series hebben deze optie al standaard. Maar ook op de Silver modellen 4500, 4600 en 4700 kunt u de draadloze afstandbediening bestellen als een van de Caresse boxspring accessoires.

App Bediening

Het is ook mogelijk om het bed via een App op de smartphone te bedienen. Deze App is beschikbaar voor iPhone en Android toestellen. Deze is niet te combineren met Caresse boxspring accessoires zoals de bekabelde of draadloze afstandbediening.

Zie en probeer zelf!

Alle Caresse boxspring accessoires kunt u zelf zien en proberen in een van onze winkels. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is even langs te komen. Parkeren kan gratis voor de deur. Wij beantwoorden graag al uw vragen over de Caresse boxspring accessoires!