Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *
Configureer uw bed Start opnieuw
Uw configuratie Caresse 4500 Boxspring

Caresse 4500 Boxspring

Uw prijs:

De Caresse 4500 boxspring is elektrisch te verstellen. De afstand bediening wordt met een kabel verbonden. Met twee motoren worden het rug deel en de knie knik elektrisch versteld. Deze verstelling is volledig traploos regelbaar. Hierdoor kunt u uw bed altijd in de voor u fijnste houding zetten. De split in de topper zorgt er voor dat u nog even lekker kunt lezen. Als uw partner al vast wil slapen is dat geen probleem.

Een strak uiterlijk is het resultaat van de integratie van de Caresse 4500 boxspring met de matras. Hierdoor is er geen matras rem nodig aan het voet einde. De matrassen kunnen nooit meer schuiven!

In diverse maten en kleuren is er altijd een passende combinatie voor uw slaapkamer te vinden. Een Caresse 4500 boxspring wordt altijd compleet geleverd inclusief bodems, matrassen, topmatras en hoofdbord. De matrassen en bodems worden in een hoes gestoffeerd. Zo is er een erg mooie visuele eenheid.

Caresse 4500 boxspring matras

De Caresse boxspring 4500 komt uit de Silver lijn. En heeft de twee Silver pocketveer matrassen. Deze zijn voorzien van een laag van 4cm dik hoogwaardig comfort schuim. Deze matras heeft ca. 270 veren per m2. Een 5-zone indeling staat garant voor een comfortabel slaap comfort.

De matras is verkrijgbaar in twee stevigheden. Standaard en extra. Waarbij de 'extra' een stevigere matras is. Deze is erg geschikt voor mensen die wat zwaarder zijn.

Topmatrassen

Deze worden gepaard aan een 5cm dikke topmatras van koudschuim. Optioneel is deze te opwaarderen naar toppers van natuurlatex, HR-Schuim, VISCO schuim of paardenhaar. Ook zijn er anti allergische toppers te leveren voor wie een allergie heeft voor huisstof mijt.

De fabrikant

Een jong Nederlands bedrijf dat betaalbare bedden van een goede kwaliteit biedt. Er is een grote voorraad. En dus kunnen we op de standaard maten en modellen een zeer korte levertijd van 1 tot 2 weken bieden! Mede door de beperkte keus in modellen en kleuren. We kunnen dus een goede kwaliteit aanbieden voor een eerlijke prijs. Elke Caresse 4500 boxspring wordt standaard gratis bezorgd en gemonteerd door de vakmensen van Beds & Bedding.