Caresse 4600 boxspring4860Caresse boxspring 6750

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Caresse boxsprings

4650

Caresse Boxspring bedden slapen heerlijk, en zijn zeer vriendelijke geprijsd. Dit Nederlandse merk heeft een jarenlange ervaring in de slaap wereld. Om de prijzen scherp te houden hebben zij goed gekeken naar de trends op de markt.

Naar aanleiding van die informatie hebben ze een aantal combinaties ontworpen gericht op de Nederlandse smaak. De Caresse boxspring collectie wordt ontwikkeld samen met de beste fabrikanten wereldwijd. Zodat de kwaliteit ten allen tijde gewaarborgd blijft.

Zo onderscheidt de Caresse boxspring zich van andere slaap systemen in deze prijsklasse op een heel belangrijk punt. De kwaliteit. Dankzij de beste materialen en technologie is geen ander bed in deze prijs klasse zo goed verstelbaar en comfortabel. Deze bedden laten u dieper slapen. En dus beter uitrusten.

Pull-back systeem

Iedere elektrisch verstelbare Caresse boxspring vanaf het model 4600 maakt gebruik van een 'Pull Back' systeem. Normaal gesproken wordt dit systeem enkel gebruikt bij de duurste merken.

Dit systeem zorgt voor een ideale verstelling en zit positie. Hoe verder u het rug deel omhoog doet, des te meer schuift het bed naar achteren. Voor een zo optimaal mogelijke zithouding ten op zichte van uw lees lampje en nacht kastje.

Silver caresse boxspring

Caresse boxspring 4600

Deze Silver Caresse boxspring serie biedt alles waar dit jonge merk voor staat. Luxe voor een betaalbare prijs. Zo is de 4550 al verkrijgbaar vanaf € 995,- . Deze prijs geldt voor een compleet bed inclusief hoofdbord en topper. Hierbij zijn de bedbodem en de matras in één pakket verwerkt.

De 4600 is een set bestaande uit drie lagen. De bedbodem wordt geplaatst op een pull-back frame. Daar boven op dan een pocketveren matras en als kers op de taart een luxe split topper. De Caresse boxspring 4600 is ook verkrijgbaar als vlakke uitvoering, de 4650.

Het 4700 model voegt hier nog een extra hoogte aan toe. Dit wordt gedaan door een extra hoge plint toe te voegen.

Gold CARESSE BOXSPRING

Gold serie bedden van Caresse zijn gestoffeerd in luxe stoffen met een subtiele glans. Model 5400 heeft een hoofdbord en een voetbord. Standaard uitgevoerd in een luxueuze stof. Model 6700 heeft een hoofdbord met knoopjes dat aan beide zijden iets uit steekt.

Platinum CARESSE BOXSPRING

Caresse 8600

De Platinum is de meest luxe uitvoering van de Caresse Boxspring modellen. Qua slaapcomfort identiek aan de Gold serie. Maar nu met zeer fijn aanvoelende stofferingen van wol of kunstleder en luxe design hoofdborden! De 8600 is hét design bed van de serie. In de Urban stof en met de geïntegreerde voetborden past dit bed in iedere slaapkamer.

De 8500 en 8300 bedden hebben een statig uiterlijk. De elegantie spat er vanaf! De 8500 is leverbaar in een luxueuze wollen stof. Terwijl de 8300 te verkrijgen is met een fijn aanvoelende kunst leder.

Matrassen

Er zijn twee typen matrassen te leveren op iedere Caresse Boxspring. Een 7-zone pocketveer matras met ca. 260 veren per m2. En een matras met ca. 575 pocketveertjes per m2!

Deze matras typen zijn verkrijgbaar in een stevige of standaard variant. De standaard variant is geschikt voor mensen met een licht tot gemiddeld postuur. De stevige matras is meer geschikt voor personen die wat zwaarder zijn.

7-zone Pocket

7-Zone pocket matras

Deze matras is standaard op iedere Caresse boxspring. De pocketveer matras is voorzien van comfort zones ter hoogte van de heupen en schouders. Hier krijgt uw lichaam dan extra ondersteuning voor een betere slaaphouding. Deze matras is aan weerskanten afgedekt met een zeer hoogwaardige HR40 koudschuim laag van 3cm.

Micro Pocket

Micro Pocket matras

De Pocket 1000 heeft maar liefst 575 pocketveren per m2. Op een 1-persoons maat wordt uw lichaam dus perfect gevolgd door maar liefst 1000 pocketveertjes die apart van elkaar bewegen! Ook de afdek lagen hebben een upgrade gekregen en zijn nu van een HR65 kwaliteit. Dit matras is optioneel te leveren op alle Caresse boxspring modellen.

Uw Caresse boxspring bij Beds & Bedding kopen

Van de boxspring modellen uit de silver, gold en platinum series hebben we een uitgebreid aanbod in onze winkels. Net als van de verschillende toppers en accessoires die dit merk biedt. Kom daarom snel eens langs in Amstelveen en Zaandam en test welke Caresse boxspring het beste bij u past en maak uw boxspring compleet met een comfortabele dekbed en hoofdkussens. Of het nu gaat om de Caresse boxspring 4600, of het 8600 model. Bij Beds & Bedding laten we u graag kennis maken met dit fantastische merk!



Stel onderstaande producten naar uw wens samen