Boxspring Outlet BellagioBoxspring OutletAuping

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Boxspring Outlet

Bezoek onze boxspring outlet en sta versteld van al onze aanbiedingen! Wij vinden het erg belangrijk om onze showroom up to date te houden. Daarom zijn er het hele jaar door erg interessante acties op showroom modellen. Deze komen dan terecht in onze boxspring outlet.

Ook de bekende merken zoals Auping, Pullman en Eastborn zijn regelmatig in de uitverkoop te vinden. En dat voor een heel zacht prijsje! Op showroom modellen geven wij namelijk flinke kortingen! Nog een voordeel is dat deze bedden al in de winkel staan en dus erg snel geleverd kunnen worden.

Kortingopjebed

Een compleet overzicht kunt u vinden op onze website Kortingopjebed.nl. Hier staan de producten op merk of type product georganiseerd. Zo kunt u bijvoorbeeld zoeken naar alleen een topper, of juist naar een complete combinatie. Bezorging en montage in de regio is gratis. Als u iets verder weg woont gaat dat altijd in goed overleg.

Ook als u op zoek bent naar een uitverkoop bed krijgt u bij Beds & Bedding altijd een goed advies. Bij ons is een goed slaapcomfort altijd het belangrijkste uitgangspunt.

Snel leveren

Kiezen voor een vloermodel hoeft niet altijd om de prijs te gaan. Soms heeft u gewoon snel een bed nodig. U gaat onverwachts verhuizen of loopt tegen te lange levertijden aan. Als u een showmodel koopt bij Beds & Bedding kunnen we deze snel leveren! Soms al de volgende dag, maar in ieder geval binnen een week. Ook als een bed niet als uitverkoop is aangemerkt kan daar altijd over gesproken worden.

Wacht daarom niet langer en bezoek onze boxspring outlet op Kortingopjebed.nl!