Auping Criade Boxspring doorsnedeCriade boxspring verstelde positieCriade boxspring op een spiraal

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Criade Boxspring

De Criade boxspring zorgt voor extra comfort en stabiliteit. De Criade boxspring heeft een spiraal als basis. Deze 80% open bodem wordt voorzien van een pocket veer systeem.

Criade boxspring familie

Vier types vormen samen de Auping Criade boxspring familie. Van een vlak bed tot een bed met drie motoren die apart van elkaar bewegen. Zodat u altijd de juiste houding kunt vinden om te lezen of TV te kijken.

Type 511 - niet verstelbaar

De basis uitvoering van de Criade boxspring is slaap technisch gelijk aan de andere bedden. Een stabiel pocket veer interieur die de matras perfect ondersteunt. Deze veren staan op een spiraal zodat het bed goed ademt.

Type 555 - 1-motorig verstelbaar

Deze elektrisch te verstellen bodem heeft pocket veren. En is voorzien van de open spiraal. De RF set (handset + ontvanger) zonder draad is standaard. Net als de stoffen handset houder. Het rugdeel is elektrisch verstelbaar. Het voetendeel is met de hand verstelbaar in 6 posities.

Type 577 - 2-motorig te verstellen

De Type 577 heeft een apart te bedienen knik ter hoogte van de knie. Door deze knie steun iets omhoog te zetten kantelt het bekken waardoor u een veel betere en fijnere zit houding bereikt. Natuurlijk is ook deze variant voorzien van een draadloze handset.

Type 588 - 3-motorig verstelbaar

De meest luxe variant van een verstelbaar bed is met een neksteun. Na het verstellen van het rug deel en de knieknik kunt u de beste houding aan nemen door de hoofdsteun iets naar voren te laten komen. Ideaal voor het TV kijken of lezen in bed! Deze apart te bedienen nek motor zit op de type 588 Criade boxspring.