Auping Criade Modellen BendCurlPlain

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Auping Criade Modellen

Er zijn vijf verschillende Auping Criade modellen leverbaar. Deze varieren in uitstraling van lekker strak en modern tot klassiek. Zo past deze bijzondere bed collectie in iedere slaapkamer.

Plain

De Plain is geschikt voor in ieder eigentijds interieur. Het standaard rechte hoofdbord kan vergezeld worden van een bijpassend voetbord. Dankzij de mogelijkheid om voor een andere kleur frame en stof te kiezen is het mogelijk om er toch een heel eigen combinatie van te maken.

Cushion

Het hoofdbord Cushion is voorzien van metalen staafjes. Deze worden in dezelfde kleur geleverd als het aluminium frame. Zo kunt u een heel speelse kleur combi maken. Of juist statig toon op toon. In onze winkel in Zaandam staat bijvoorbeeld een exemplaar met een natuur tint stof en een oranje frame en accenten op het hoofdbord.

Curl

De krul in hoofdbord Curl is niet te missen! Dit is een van de meest klassieke Auping Criade modellen. Zeker in combinatie met een velours stof. Het hoofdbord heeft ook een licht gebogen vorm waardoor het heerlijk aanvoelt om even tegen aan te zitten. Om even lekker te lezen, of nog een half uurtje TV te kijken.

Bend

Strakke vormen. Een duidelijke knik. Bend kan volledig in dezelfde kleur worden gestoffeerd. Of de zijpanelen van de achterwand kunnen in een van de Burago leatherlook kleuren gestoffeerd worden. Leuk als accent!

Square

De Square is de laatste van de Auping Criade modellen. Een eigentijdse klassieker. Klassieke capitonnering gekoppeld aan strakke vormen. Het bed is dus goed in te passen in een groot scala aan interieur stijlen. De stofsoort is erg bepalend voor de uitstraling. In onze winkels hebben we een uitgebreide stof collectie.

Om al deze bedden in het echt te zien kunt u het beste naar een van de winkels van Beds & Bedding komen. Over het algemeen staan alle Auping Criade modellen hier opgesteld.