Auping Boxspring Stoffen en kleurenAuping Boxsprings Stoffen en kleurenAuping boxspring stof en kleur rechts

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Auping Boxsprings Stoffen en kleuren

Dankzij de Auping Boxsprings stoffen en kleuren kunt u uw slaapkamer precies aankleden zoals u wilt. Zo kunt u uw hele bed in dezelfde kleur laten stofferen. Of juist diverse Auping Boxsprings Stoffen en kleuren met elkaar mixen en matchen. De combinaties die gemaakt kunnen worden zijn praktisch eindeloos!

Veelzijdig

De veelzijdige stoffencollectie die bestaat uit meer dan 130 kleuren en structuren kun je oneindig variëren en uw slaapkamer de uitstraling geven die u wenst. Stuk voor stuk hoogwaardige weefsels die zeer prettig en comfortabel aanvoelen. En ook nog eens een mooie uitstraling hebben. Bovendien zijn ze ontworpen met een duurzaam karakter. Om de ecologische voetprint zo klein mogelijk te houden.

Kvadrat

Er wordt nauw samen gewerkt met de stoffenfabrikant Kvadrat om de Auping Boxsprings Stoffen en kleuren collectie vorm te geven. De nieuwste ontwikkeling van Kvadrat betreft de stof Revive, die gemaakt is van gerecyclede PET-flessen.

Ook bijzonder is de stof Molly; een geweven, ongekleurde en ongebleekte schapenwollen weving. Of het nu gaat om gladde of ruwere materialen, een effen of duotoon weving, uitbundige of zachtere kleuren. In de juiste combinatie geven deze stoffen een eigentijds en comfortabel, uitnodigend gevoel.

Auping Boxsprings stoffen en kleuren groepen

Voor de Auping Boxsprings stoffen en kleuren collectie wordt er gebruik gemaakt van stofgroepen. In de basis groep A wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van een simpele weving met effen kleurtonen. In groep B worden de luxere textiel soorten gebruikt. Zo kunt u hierin bijvoorbeeld de luxe wollen Facet groep vinden. Deze voelt erg prettig aan!

De meeste luxe groep is groep C. Hierin worden met name creaties van Kvadrat gebruikt. Bijzondere Auping Boxsprings stoffen en kleuren die verder gaan dan anderen.