Auping Boxsprings met AVS

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Auping Boxsprings met AVS

Wie kiest voor Auping Boxsprings met AVS kiest voor perfectie. De perfectie zit in het unieke Actieve Ventilatie en Support systeem. De ademende materialen van de bodem en matras ventileren op zichzelf al heel goed. Maar door dit systeem werken ze optimaal samen.

Auping Boxsprings met AVS slapen beter

De kwaliteit van je slaap verbetert sterk als je gedurende de nacht regelmatig en moeiteloos van ligpositie wisselt. En je lichaam op de juiste temperatuur blijft. Die twee factoren zijn erg belangrijk voor een goede nacht. Door dit systeem ervaart u maximale ventilatie en perfecte ondersteuning tijdens de slaap.

Ventilatie

Door een goede ventilatie slaapt u schoner en frisser. Dat is belangrijk, want een hygiënisch slaapklimaat is beter voor de gezondheid én voor de levensduur van uw slaapsysteem.

De basis bestaat uit de bekende spiraal die in 1888 door smid Johannes is uitgevonden. Deze is gemaakt van staal draden die gekruld tot een net verwerkt worden. Vervolgens worden die met hoge kracht opgespannen in een sterk stalen frame. Door de 80% open structuur van de bodem blijft de onderkant van de bedbodem vrij. Er is dus altijd een vrije aanvoer van schone en frisse lucht.

Drukpunten en ondersteuning

Door het gebruik van de spiraal wordt u gedragen door meer dan 10.000 druk punten. Die uw lichaam tijdens de nacht goed ondersteunen. Het gewicht wordt dan nagenoeg perfect over het slaap oppervlak verdeeld.

De Auping Boxsprings met AVS zijn dan ook een erg goede basis voor de matrassen. Van Inizio tot Vivo. Het samenspel tussen matras en bodem zorgt voor  ondersteuning en ventilatie die onmogelijk te bereiken is door andere onderdelen te gebruiken.

Dankzij de unieke Auping Boxsprings met AVS slaapt u comfortabel en staat u fris en uitgerust op. Elke dag opnieuw.