Auping boxspring elektrisch verstelbaarAuping boxspring vlakAuping Boxsprings elektrisch verstelbaar

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Auping Boxsprings elektrisch verstelbaar

Bij ons kunt u kiezen uit diverse Auping Boxsprings elektrisch verstelbaar opties. Deze variëren van een vlakke uitvoering tot een model dat volledig met elektro motoren te bedienen is.

Al deze bodems zijn gebaseerd op de welbekende spiraalbodem. Een goede ventilatie en ondersteuning zijn hierdoor gewaarborgd. De keuze voor een Auping Boxsprings elektrisch verstelbaar wordt gemaakt vanuit de wens voor een optimaal comfort.

Vlak

Als uw slaapkamer er is om goed te slapen en niets anders, kiest u het beste voor een vlakke uitvoering. Deze heeft geen verstelbare mogelijkheden maar biedt exact dezelfde ondersteuning en ventilatie als de verstelbare modellen.

1-Motorig

Het Auping Boxsprings elektrisch verstelbaar model met een motor biedt u de mogelijkheid om het rugdeel elektronisch te verstellen. Het is ook mogelijk om het voetdeel met de hand te verstellen. Dit is een goede keuze voor als u slechts sporadisch de verstelbaarheid gebruikt. Bijvoorbeeld als u een keertje ziek bent, of slechts af en toe leest of TV kijkt in bed.

2-motorig

De meest populaire uitvoering is de 2-motorige variant. Hierbij hoeft u niet meer uw bed uit om het voeteneind te verstellen. Sterker nog, deze verstelling gebeurt vanuit de knie waardoor er een meer natuurlijke zithouding ontstaat. U heeft dan niet meer het gevoel onder uit te zakken, doordat uw bekken iets kantelt. Hierdoor haalt u gewicht van de onderrug weg en kunt u beter ontspannen. Dat is nou slim!

3-Motorig

Voor wie alleen het allerbeste goed genoeg is, hebben we ook het 488 model. Deze Auping Boxsprings elektrisch verstelbaar is met 3 motoren te bedienen. Buiten het rugdeel en de knieknik is ook de neksteun onafhankelijk regelbaar. Deze optie is bij uitstek geschikt als u ervan houdt om in bed te lezen. Dan kun u lekker rechtop zitten. De perfecte leeshouding!

Zelf voelen

In de winkels van Beds & Bedding kunnen we u al deze uitvoeringen zelf laten voelen. Zo kunt u zelf testen welk model het beste aan sluiten bij uw persoonlijke behoefte. Het is ook mogelijk om twee varianten met elkaar te combineren.

Kom daarom voor een persoonlijk advies voor uw nieuwe Auping Boxsprings elektrisch verstelbaar naar Beds & Bedding!