Auping Boxspring MilanoAuping Boxsprings model DublinAuping Boxsprings model Torino

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Auping Boxsprings

Er zijn twee soorten Auping Boxsprings. De Original en de Criade serie. Deze pagina gaat over de Original Auping Boxsprings. Voor de Criade bedden kunt u deze pagina bekijken.

Combineren

Het aanbod bestaat uit een serie Auping boxsprings en matrassen. Alle delen zijn opgebouwd uit goed ademende materialen. Zo is de basis van deze unieke serie bedden de bekende spiraal.

Boven op deze spiraal is vervolgens een veer systeem geplaatst. Die wordt dan afgedekt met een hoge kwaliteit comfort schuim. Auping Boxsprings hebben een zeer open en goed verende opbouw. Dus mogen deze tot de best ventilerende bedden gerekend worden.

Tot slot wordt deze top kwaliteit boxspring gepaard met een goed matras. Zo wordt de hele set optimaal op elkaar afgestemd. Als optie kunnen de matrassen in de kleur van het onderbed gemaakt worden.  In dit geval kunt u ook kiezen uit de matras toppers.

Auping Boxsprings kopen

Het samen stellen van de Auping boxsprings is makkelijker dan het lijkt. Als u het stap voor stap doet komt u al snel tot de juiste keus.

  1. Kies de matras.  Uw lengte en gewicht spelen een grote rol in de keuze van de juiste matras. Wij kunnen u hier goed bij helpen. Ook bij de keuze tussen de verschillende matras typen.
  2. Kies de juiste bed bodem.  Heeft u liever een vlak bed? Of leest u graag in bed? Dan kunt u kiezen voor een verstelbaar bed. Zo zijn er een motorige bodems, of drie motorig als  u het bed precies zo wil instellen voor de ideale lees houding?
  3. Kies het mooiste hoofdbord. Uw smaak is heel persoonlijk. Daarom zijn er diverse modellen hoofdborden in de collectie. Het is ook mogelijk om het bed zonder hoofdbord te bestellen.
  4. Kies de stof.  Om het bed helemaal af te maken kiest u uit de stof collectie de mooiste stof qua kleur en structuur.
  5. Optioneel kunt u een van de toppers kiezen. De juiste topper op het juiste matras kan veel verschil maken. Dankzij het gebruik van toppers kunt u de matras in de kleur van het bed laten maken. Dan hoeft u alleen maar de topmatras op te maken. Lekker makkelijk en super comfortabel!

Auping Boxsprings zijn deelbaar

U kunt een deelbare uitvoering bestellen. In dit geval scharnieren de twee bodems dan aan het hoofd einde. Als u de grendel los maakt , kunt u dankzij de wieltjes de twee Auping boxsprings simpel uit elkaar schuiven. Zo is het makkelijk om onder het bed te stofzuigen of om de lakens te verschonen.

► Auping Dominica

Bescheidenheid siert de mens. En de Dominica. Kwalitatief hoogstaand zoals u van ons mag verwachten. Maar dan met een subtiele uitstraling. Een recht-toe recht-aan hoofdbord van 6cm dik en 95cm hoog. Deze wordt zwevend aan de bodems bevestigd.

►Auping Bordeaux

De Bordeaux is een school voorbeeld van pure eenvoud. Een tijdloos design. Bijzonder comfort en goed materiaal gebruik zijn de kenmerken van het model Bordeaux. Dit rechte model hoofdbord is aan de bovenkant rond afgewerkt.

►Auping Milano

Van alle Auping boxsprings is het model Milano de meest speciale. Milano is in maar liefst drie hoogtes te verkrijgen. Van vlot en modern tot statig en elegant. De sfeer van deze Italiaanse stad met zijn voorliefde voor elegantie en design wordt perfect weerspiegeld in dit ontwerp.

Op verzoek kan het hoofdbord ook twee delig gemaakt worden. Zodat ook de hoogste uitvoeringen zonder problemen bij u in de kamer geplaatst kunnen worden.

►Auping Torino

De nieuwste toevoeging aan het programma is het model Torino. De inspiratie is het jeugdige uiterlijk van het Essential bed. Dit hoofdbord heeft een zelfde uitstraling. Maar dan met proporties voor de Auping boxsprings. Tip: Combineer eens verschillende stoffen voor het hoofdbord, matrassen en bodems. U staat versteld van het resultaat!

Beds & Bedding

Kom daarom eens langs in een van onze winkels in Zaandam of Amstelveen. Hier hebben wij de Auping boxsprings voor u klaar staan. Altijd met een goede aanbieding! Dan kunt u ze zelf testen en het ideale matras uitzoeken. Beds & Bedding is dus de expert als het om Auping boxsprings met AVS gaat.