Boxspring kopen bij Beds & BeddingAuping boxspringJensen Boxspring

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Boxspring kopen

Boxspring

Wij zijn de grootste boxspring specialist van Nederland. Bij ons kunt u bijna alle boxspring topmerken kopen. Zoals Auping, Pullman, Eastborn, Caresse, Treca ParisVi-Spring en NXTDAY. Deze slaap systemen staan ook allemaal in onze winkels voor u klaar om zelf te kunnen testen en proefliggen.

Uiteraard staan wij u graag bij met een goed advies. Want een nieuwe boxspring kopen doet u natuurlijk niet zomaar. Het is ons doel om u zo goed mogelijk te laten slapen. Om dit te realiseren hebben wij een zeer grote collectie boxspring bedden. Zodat we voor iedereen een passend slaapcomfort kunnen vinden.

Een goede boxspring kopen kan daarom nergens beter dan bij Beds & Bedding. Dankzij onze ervaring, uitgebreide collectie en het goede advies. Onze verkopers worden namelijk goed getraind en regelmatig bijgeschoold door onze leveranciers.

Auping boxspring

Auping boxspring Criade plain

In onze beide vestigingen staat de Auping boxspring serie zeer uitgebreid opgesteld. Zowel de Original modellen als de Criade design bedden hebben een plek in onze showrooms gevonden. Naar wens kunnen de Auping boxspring modellen worden uitgevoerd met een gestoffeerde matras en topper of een normale 'witte' matras.

Verder kunt u natuurlijk zelf kiezen voor een stofkleur, of u wel of geen hoofdbord wenst en nog vele andere opties. Het is ook mogelijk om voor een elektrische verstelbare bodem te kiezen.

Regelmatig zijn er ook aanbiedingen op dit echte oer Hollandse merk. Bent u van plan een Auping boxspring te kopen, houdt dan onze aanbiedingspagina goed in de gaten! Of kom gewoon eens langs in een van onze beddenwinkels.

Overige merken

Natuurlijk zijn bij ons nog veel meer boxspring merken te koop. Een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding vindt u bij bijvoorbeeld Caresse, NXTDAY en Eastborn. Caresse kunnen we over het algemeen ook nog eens zeer snel leveren, omdat deze op voorraad staan in de meest gangbare kleuren en maten.

NXTDAY en ook Eastborn worden speciaal voor u op bestelling gemaakt. U kunt dan zelf de kleur, het model en andere opties uitzoeken. Zo kunt u er echt een persoonlijke creatie van maken.

Serta en Pullman zijn twee merken die zeer aan elkaar gewaagd zijn. Een Serta boxspring is een echt Amerikaans bed. Lekker hoog en voorzien van een meerlaags veersysteem. Het Nederlandse Pullman maakt gebruik van de Pocket Inside technologie. Wij adviseren om voor het kopen van een boxspring, op beide boxspring merken te komen proefliggen. Ervaar de subtiele verschillen van techniek en afwerking en maak uw keuze!

Alle boxspring merken die wij voeren, vindt u in de linker kolom op deze pagina.

Echt maatwerk

Boxspring op maat

Voor wie het beste nog niet goed genoeg is, hebben we de merken Treca de Paris en Vi-Spring. Een boxspring van deze twee fabrikanten is altijd helemaal met de hand gemaakt van de allerbeste materialen. Vi-Spring maakt alleen gebruik van natuurlijke materialen, terwijl Treca de Paris veel innovatieve technieken toe past.

Een boxspring op maat zorgt er niet alleen voor dat u elke ochtend uitgerust op staat, maar is ook een echte aanwinst voor uw slaapkamer. Perfect gestyled naar uw persoonlijke smaak. Als u wilt kunnen we zelfs een hoofdbord of bed speciaal voor u (laten) ontwerpen.

Elektrische boxspring

Elektrische boxspring

Als u meer wil dan alleen maar lekker slapen is het de moeite waard om een elektrische boxspring te overwegen. U kunt dan het hoofd- en voeteneinde door middel van een motortje verstellen. Dit gebeurt geheel traploos, zodat u exact de juiste houding aan kunt nemen die u prettig vindt.

Als u lekker nog even TV wil kijken doet u simpelweg het rugdeel iets omhoog. Vervolgens de knieën. Dan voelt u direct gewicht van de onderrug wegglijden waardoor u zich volledig kunt ontspannen.

Leest u liever? Dan zet u het rugdeel van de elektrische boxspring heel gemakkelijk nog iets rechter. Dan wordt het nog makkelijker om een fijne houding aan te nemen waarin u gemakkelijk een boek vasthoudt. Optioneel kunnen we zelfs nog leeslampjes toevoegen!

Boxspring Outlet

Omdat wij het belangrijk vinden onze showrooms actueel te houden, zorgen we dat we regelmatige nieuwe modellen plaatsen. Om hiervoor ruimte te maken gaan onze showroommodellen weg in onze boxspring outlet.

Zo kunt u goedkoop een boxspring kopen uit de outlet collectie. Deze is nooit beslapen, maar heeft alleen enige tijd in de winkel gestaan. Afhankelijk van de leeftijd kunt u kortingen verwachten tussen de 20% en 65% van de originele waarde. Voor een lage prijs genieten van topkwaliteit, dat kunt u verwachten van onze boxspring outlet!

Beds & Bedding

Onze winkels zijn gevestigd in Amstelveen en Zaandam. U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren. De openingstijden die we hanteren zijn ook ruim. Zo is het filiaal in Zaandam zelfs elke zondag open! Komt het dan nog niet helemaal goed uit, dan maken we graag een afspraak met u buiten de normale openingstijden. Wij doen alles om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wacht dus niet langer en kom voor u een boxspring koopt nu proef liggen! Lekker slapen komt dan heel dichtbij... Of het nu gaat om de betaalbare systemen van Caresse, Eastborn of NXTDay, de hoge kwaliteit van Auping, Pullman en Serta of de Ultra Luxe Vi-Spring en Treca bedden. Met behulp van ons advies wordt een nieuwe boxspring kopen erg gemakkelijk.