Ontdek de voordelen van een aanpasbaar matras: minder rugpijn en een comfortabele nachtrust!

Equilli Support flex is de beste matras voor rugklachten

Waarom kiezen voor een aanpasbaar matras?

Een aanpasbaar matras kan een uitstekende keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabel en ondersteunend matras. In tegenstelling tot traditionele matrassen, kunnen aanpasbare matrassen worden aangepast aan de individuele behoeften en voorkeuren van de gebruiker. Dit kan helpen om rugpijn te verminderen en om comfortabeler te slapen.

Equilli matras - Modules

Verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten aanpasbaar matras op de markt. Bij Beds & Bedding vindt u een aanpasbaar matras dat per module te vervangen is. Dit biedt de mogelijkheid om het matras aan te passen aan de huidige behoeften en voorkeuren van de gebruiker. Bovendien zijn diverse modules gemaakt van materialen die zich aanpassen aan de vorm van het lichaam, wat kan helpen om het gewicht gelijkmatig te verdelen en zo rugpijn te verminderen.

Equilli Support Flex doorsnede

Equilli Support Flex

  • 1 Jaar slaapgarantie
  • Op modules aanpasbaar
  • Op maat gemaakt!

Het beste aanpasbaar matras

De Equilli Support Flex is de beste aanpasbare matras op de markt. Dankzij de lichaamsscan wordt deze volledig voor u op maat gemaakt. Zo krijgt u de schouder-, heup- en taillezone precies op de juiste plek en van de juiste stevigheid. Ook de comfortlagen en pocketveren basislaag is te vervangen.

Serta Cydonia Boxspring

Serta American Series

Ook bij Serta vindt u tegenwoordig diverse soorten aanpasbaar matras. De American multilayer modellen, Splendid, Royalty en Excellent hebben allemaal een omdraaibare kern met een zachtere en een stevigere kant. Zo kunt u uw slaapcomfort in een kwestie van minuten veranderen!

Equilli matras

De voordelen van een aanpasbaar matras

Een van de belangrijkste voordelen van een aanpasbaar matras is dat het kan helpen om rugpijn te verminderen. Veel mensen hebben last van rugpijn als gevolg van een verkeerde houding tijdens het slapen, en een aanpasbaar matras kan helpen om deze houding te corrigeren door het lichaam te ondersteunen op de juiste plekken. Dit kan bijvoorbeeld helpen om het gewicht gelijkmatig te verdelen over het matras, wat kan leiden tot minder druk op de rug en daarmee tot minder rugpijn.

Equilli matras sfeerfoto

Meer comfort!

Daarnaast kan een aanpasbaar matras ook helpen om comfortabeler te slapen. Door het matras aan te passen aan de voorkeuren van de gebruiker, kan het matras zorgen voor de juiste ondersteuning en comfort tijdens het slapen. Dit kan bijvoorbeeld helpen om bewegingen van de partner te verminderen, wat kan leiden tot een rustigere nachtrust voor beide partners.

Een aanpasbaar matras is duurzaam

Een ander voordeel van een aanpasbaar matras is dat het vaak duurzamer is dan traditionele matrassen. Dit komt doordat het matras aanpasbaar is en dus langer meegaat, omdat het kan worden aangepast aan veranderende behoeften en voorkeuren. Bovendien zijn sommige aanpasbare matrassen gemaakt van duurzame materialen, zoals bamboe of katoen, wat ook bijdraagt aan de duurzaamheid van het matras.