BLOG

Dit is onze nieuwspagina, hieronder staan onze items...

Slaaptekort
17 augustus 2017

Vermoeidheid, hoofdpijn, spierspanning, slechte concentratie, gedragsveranderingen en depressies. Zomaar enkele gevolgen van niet goed kunnen slapen. Zo’n 19% van de Nederlanders kan niet goed slapen vanwege het vele zweten en 18% lijdt aan slapeloosheid. Deze slaapproblemen leiden tot ernstige gevolgen, dus ban het slaaptekort uit uw leven! Een fijne slaapkamer, een goede boxspring en een ondersteunend matras kunnen al voor een groot deel helpen.


Tweepersoons bed slaapt heerlijk, ook alleen
10 augustus 2017

Een tweepersoonsbed voor alleenslapers? Doen! Uw nachtrust zal verbeteren en uw lichamelijke klachten zullen verminderen. Bekijk gauw het assortiment tweepersoonsmatrassen.


Eastborn matras Feel Fit P8 10 12 detail
03 augustus 2017

Op zoek naar meer rust? Koop een goed matras, dat uw lichaam optimaal ondersteund en ontspant. Beds & Bedding heeft een ruime keuze matrassen.


Bellisimi boxspring
27 juli 2017

Een goede boxspring is heel persoonlijk. De experts bij Beds & Bedding luisteren naar uw wensen en helpen u om de juiste keuze voor een goede nachtrust te maken.


20 juli 2017

Een fijne en goede nachtrust is belangrijk, dat is algemeen bekend. Een kwalitatief goede boxspring kan daarbij helpen. In dit artikel vergelijken we de drie beste boxsprings, die u geheel naar eigen wensen en eisen kunt samenstellen.


Naar het blogarchief »