BLOG

Dit is onze nieuwspagina, hieronder staan onze items...

Natuurlijke matras met de hand vervaardigd
29 maart 2018

Matrassen zijn er in verschillende soorten. Een van de belangrijkste verschillen bij matrassen betreft het materiaal. Zo zijn er matrassen van natuurlijke en van synthetische materialen. In dit artikel leggen wij u uit welke eigenschappen matrassen van natuurlijke materialen hebben. We leggen de voordelen uit, alsook enkele nadelen.


Goede slaaphouding om rugklachten te voorkomen
08 maart 2018

Wat is uw favoriete slaaphouding? Bent u een buikslaper, zijslaper of een rugslaper? Of wisselt u uw slaaphouding juist af? En wat doet deze houding, in combinatie met uw matras, met uw rug? Elke houding heeft zo zijn voor- en nadelen.


Last van slapeloosheid? Leg die telefoon weg!
08 februari 2018

De mobiele telefoon, tegenwoordig kunnen we niet meer zonder. En natuurlijk biedt die mobiele telefoon een heleboel voordelen, zoals het contact met vrienden en familie. Ook voorziet de telefoon continu in onze informatiebehoefte. Maar wist u dat het ook een negatieve invloed op ons leven heeft? Ons slaapcomfort kan flink in de war worden gebracht.


Beter slapen? Ga sporten!
01 februari 2018

Kunt u moeilijk in slaap komen? Dan zijn er een heleboel dingen die u kunnen helpen. Dan kunt u denken aan een beker warme melk, geen televisie kijken vlak voor het slapengaan, een goed matras, etc. Maar wist u dat sporten ook bijdraagt aan uw nachtrust?


Goede nachtrust en afvallen
25 januari 2018

Gemiddeld slapen we ongeveer een derde van ons leven. Slapen is dus erg belangrijk. Het is niet alleen goed voor onze mentale gemoedstoestand, maar ook voor onze lichamelijke gesteldheid. Een goede nachtrust en afvallen: wat hebben ze gemeen? Beds & Bedding ging voor u op onderzoek uit.


Naar het blogarchief »