BLOG

Dit is onze nieuwspagina, hieronder staan onze items...

Snoozen? Beter van niet!
18 januari 2018

Over het algemeen zijn er twee typen mensen: enerzijds zijn er de mensen die in één keer doorslapen en vervolgens makkelijk uit hun bed stappen. Anderzijds zijn er de mensen die vaak hun wekker ‘snoozen’ om nog een keer om te kunnen draaien. Maar wat doet snoozen eigenlijk met ons lichaam?


Matrastoppers voor optimaal slaapgenot
11 januari 2018

Bent u op zoek naar nog meer slaapcomfort? Naar optimaal slaapgenot? Heeft u dan al eens aan een matrastopper, ook wel bekend als oplegmatras, gedacht? Bij Beds & Bedding laten we u in dit artikel graag kennismaken met de matrastopper.


Biologische klok in onze hersenen
28 december 2017

Ons ritme lijkt zo eenvoudig. ’s Nachts slapen we en overdag zijn we wakker. Maar hoe komt dat eigenlijk? Twee factoren spelen hierbij een belangrijke rol: de slaapdruk en onze biologische klok. En op die biologische klok gaan we in dit artikel eens dieper in. Want wat is het nou eigenlijk en hoe werkt het?


22 december 2017

De ene persoon zweert erbij en de ander is faliekant tegen: slapen met sokken aan. Maar hoe zit het nou eigenlijk? Is het slecht om met sokken aan te slapen of is het juist goed? Beds & Bedding ging voor u op onderzoek uit.


Het 4-seizoenendekbed voor een warme winter
14 december 2017

Wilt u uw slaapcomfort het hele jaar door verhogen? Heeft u dan al eens over het 4-seizoenendekbed nagedacht? Het 4-seizoenendekbed houdt u in de winter goed warm en in de zomer lekker koel.


Naar het blogarchief »