BLOG

Dit is onze nieuwspagina, hieronder staan onze items...

Kies de voor u geschikte bed afmetingen
19 oktober 2017

Waar bedden voorheen verkrijgbaar waren in twee standaardmaten: een eenpersoonsbed van 90 cm breed en 200 cm lang en een tweepersoonsbed van 180 cm breed en 200 cm lang, zijn ze tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei soorten afmetingen. Het perfecte bed heeft de voor u geschikte bed afmetingen.


Seniorenbed Auping Auronde 3000
12 oktober 2017

Een seniorenbed, ook wel een bed op comforthoogte genoemd, is een bed met een groot aantal voordelen vergeleken met een gewoon bed. En het is echt niet zo dat het alleen voor senioren bedoeld is. Ziet u de voordelen van dit type bed ook in? Gewoon aanschaffen dan.


Boxspring hoofdborden
05 oktober 2017

De boxspring is al jaren een erg populair bed. En dat is natuurlijk niet voor niets. Met een hoofdbord en/of voetbord geeft u uw boxspring net dat beetje extra, een echte stijlvolle look. Alles wat u moet weten over boxspring hoofdborden leest u in dit artikel van Beds & Bedding.


Auping matrassen
28 september 2017

Het merk Auping staat al sinds 1888 bekend als dé Koninklijke beddenspecialist. Een beddenspecialist waar het ultieme slaapcomfort altijd centraal staat. Een optimaal slaapcomfort wordt gegarandeerd door het gebruik van innovatieve materialen en technieken. Het juiste Auping bed kopen doet u bij Beds & Bedding.


Ga vermoeidheid te lijf
21 september 2017

Bent u snel geprikkeld? Heeft u geen energie om iets te ondernemen? En brokkelt uw zelfvertrouwen af? Dan kan de oorzaak heel goed vermoeidheid zijn! Vermoeidheid leidt namelijk tot verlies van motivatie, productiviteit en zelfvertrouwen. Daarom is een goede nachtrust ontzettend belangrijk, zodat u overdag goed kunt functioneren.


Naar het blogarchief »