Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Twijfelaar bedden

Vaak worden twijfelaar bedden gekocht door studenten. Of mensen die van een lits-jumeaux terug gaan in maat. Het is namelijk lekker groot om alleen in te liggen. Met z'n tweetjes is er net genoeg ruimte.

Daarom heten het ook twijfelaar bedden. Ze zijn 120cm breed, terwijl een klein 2-persoons bed 140cm breed is. Een gemiddeld 1-persoons bed is 90cm breed.

Als je niet veel ruimte in de slaapkamer hebt en toch groots wil slapen is 120cm breed dus een perfecte maat! Bij Beds & Bedding hebben we daar erg veel keus in.

Twijfelaar bedden in alle soorten

Bij veel winkels verkopen ze deze maat niet meer. Maar bij Beds & Bedding hebben we veel keus. Bijna alle merken die wij voeren kunnen ook de 120cm brede maat leveren. Zo kunnen we van Serta of Auping een erg comfortabele boxspring laten maken in deze maat. Maar ook een ombouw van hout is mogelijk. Ook qua matrassen hebben wij veel opties. Net als andere slaap systemen moeten ook twijfelaar bedden lekker slapen.

Extra ruimte

Sommige klanten wensen een extra groot slaap oppervlak. Daarom zetten we af en toe twee twijfelaar bedden naast elkaar neer. Vooral bij boxsprings werkt dit erg goed. Dan heeft u een bed van 240cm breed. Bij een paar boxspring merken kunnen we dan zelfs het matras uit een stuk laten maken. Ook een hoofdbord op maat is dan mogelijk.

Onze winkels specialiseren zich immers in maatwerk. Daarom kunnen we bij de winkels van Beds & Bedding iedere wens in vervulling laten gaan. Een klein bed, een midden maat of juist extra groot. Alles is mogelijk bij ons.

Beds & Bedding

Wij vinden het belangrijk om als specialist een ruim aanbod in alle soorten en maten te hebben. Daarom zullen wij altijd twijfelaar bedden in het assortiment houden. Voor meer informatie zien wij u graag eens terug in een van onze winkels.