Tempur ZeroG bedden Detail hoofdbordTempur Zero G bedden totaalbeeldTempur Zero G bed vooraanzicht

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Tempur Zero G bedden

De Tempur Zero G bedden bieden een revolutie in elektrisch verstelbaar slaap comfort. De draadloze bediening is ontworpen zodat u met een druk op de knop uw favoriete houding aan kunt nemen.

Deze slimme afstandbediening is heel makkelijk in het gebruik. Zo kunt u een aantal geheugen standen instellen. De timer functie bedienen en als u weer wilt slapen... Gaat het hele slaapsysteem automatisch weer in de vlakke stand.

Verstelbaar comfort

Er is goed gekeken naar wat u belangrijk vindt. Zoals wat u verwacht van een verstelbare bodem. Die moet simpel in het gebruik zijn. U moet lekker kunnen zitten. Maar ook even de benen omhoog kunnen doen. Dit waren allemaal goede redenen om voor een verstelbaar systeem te kiezen.

Tempur Zero G bedden bieden al deze opties. Met de bonus van het echte druk verlagende slapen dat traagschuim u geeft. Want u heeft de keus uit alle echte NASA schuim matrassen van dit geweldige merk.

Geen tegendruk meer

Het systeem dat wij gebruiken voor de Tempur Zero G bedden zorgt voor totale drukverlaging. Het NASA matras wordt met een druk op de knop zo versteld dat het gewicht van de onder rug wordt afgehaald.

Het rug deel gaat iets omhoog en er komt een steun in de knie. Hierdoor kantelt het bekken en wordt er minder druk en gewicht op de rug uitgeoefend. U zult direct merken dat uw lichaam beter ontspant. Dat is vooral lekker als u lichamelijk zwaar werk uitoefent.

Wanneer u de juiste stand heeft glijdt de vermoeidheid van u af. Maar als u nog net dat beetje meer ontspanning wilt kunt u ook de tril functie aanzetten. Dit is erg goed voor de circulatie van bloed in het lichaam.

Eigentijds ontwerp

Een modern design kenmerkt de Tempur Zero G bedden. Als optie kunt u deze uitrusten met een strak hoofdbord. Er zijn drie kleuren te leveren die in ieder interieur passen. Zoals zwart, licht grijs en beige. De chromen pootjes maken het ontwerp compleet.

In de winkels van Beds & Bedding in Amstelveen en Zaandam staan de Tempur Zero G bedden voor u klaar om te proberen.