Tempur North Night SkyTempur Bed North SandStone kleur Tempur North

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

North

De Tempur North is een van de meest stijlvolle manieren om te genieten van een drukverlagende nachtrust. Dit luxe bed heeft een zachte vorm en heeft bijzondere details. Zoals de afgeronde hoeken op de bodem.

Net als bij een boxspring zijn de matras en bodem bekleed in dezelfde stof. De Tempur North heeft de look en feel van een boxspring. Maar dan met het comfort van traagschuim.

Tempur North is persoonlijk

Het bed bestaat uit een aantal onderdelen die u zelf kunt combineren naar wens. Zo kunt u het perfect bed naar uw eigen smaak samen stellen.

Het model

Er zijn twee types. De Continental en een Adjustable variant. De Continental heeft geen verstelbare opties. En is dus helemaal vlak. De Continental bestaat uit drie lagen slaapcomfort. De topper, matras en bodem.

De Adjustable is een elektrisch bed en voegt daar dus een verstelbaar rugdeel en een knieknik aan toe. Zo kunt u lekker TV kijken vanuit bed of nog even een spelletje spelen op uw tablet.

Adjustable

Voor het verstelbare gedeelte zijn er nog enkele opties te koop. Zo kunt u de Tempur North nog preciezer samen stellen zoals u dat wil.

Afstandsbediening

Een draadloze bediening is een standaard. Dit gaat door middel van radio signalen waardoor de afstandbediening altijd werkt. U hoeft dus niet een bepaalde kant op te wijzen. Het werkt gewoon. U kunt de verstelling kiezen door middel van het touch screen op de bediening. Deze is voorzien van licht zodat u deze ook in het donker kunt gebruiken zonder uw partner te storen.

LED verlichting

Het is mogelijk om LED verlichting als optie bij te bestellen op de Tempur North Adjustable. Deze wordt dan aan de onderkant van de bodem geplaatst. Hierdoor lijkt het bed te zweven en komen de vormen nog beter uit.

Het hoofdbord

Er zijn twee typen hoofdborden voor de Tempur North. Beiden zijn zwevend bevestigd aan het bed en staan dus niet op de grond. Er is een standaard hoofdbord met rechte hoeken. En een design hoofdbord met afgeronde vormen en details.

Kies de kleur

Er zijn drie kleuren leverbaar. De inspiratie voor deze kleuren is gehaald uit de woeste natuur van het Noorden. Deze natuur tinten hebben de namen Sand, Stone en Night Sky.

Kies de matras

Misschien wel de belangrijkste beslissing is de keuze van het matras. Welk comfort u ook kiest de matrassen zijn altijd bekleed in dezelfde stof als het hoofdbord en de bodem. Zo is uw Tempur North altijd één geheel.

Dankzij de anti slip bekleding kunnen deze matrassen ook niet verschuiven. Er zijn twee typen matrassen leverbaar op de Tempur North.

Cloud/Original

Het ultieme drukverlagende slapen ervaart u op deze combinatie matras. Een combi van het Original matras met Cloud lagen zorgen voor een speciaal comfort!

Sensation

Als u liever een comfort heeft met het karakter van een traditioneel matras maar dan met drukverlagende eigenschappen kiest u voor de Sensation.

Hier wordt High Mobility materiaal in verwerkt waardoor het draaien en keren makkelijker wordt. U zakt iets minder diep weg dan in de andere matrassen.

De topper

Tot slot kiest u welke topper u wil. Er zijn twee topmatrassen beschikbaar voor de Tempur North. Een DeLuxe model en de Breeze.

Als u het snel warm heeft kunt u beter voor de Breeze topper kiezen. Deze is gemaakt van Climate Material. Dit bevordert de luchtstroom en is erg efficient in het reguleren van vocht.

De topmatras DeLuxe heeft een soft touch tijk. Deze voelt dus heerlijk zacht en aangenaam aan. De hoes van de topper kunt u afritsen en wassen op 60 °C.

Garantie

De standaard garantie termijn is 2 jaar. Als u de Tempur North online registreert wordt deze periode verlengd tot maar liefst 10 jaar! Op de motoren, het frame en de hoezen gelden andere perioden.

Beds & Bedding

In onze winkels in Amstelveen en Zaandam staat een test opstelling voor u klaar om te proberen. Test de Tempur North zelf en ontdek waarom dit het bed voor u is!