Tempur bedbodems met schotelsTempur bedbodems vlakTempur bedbodems 2-motorig

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Tempur bedbodems

De Tempur bedbodems zijn speciaal gemaakt om de matrassen perfect te ondersteunen. De instelbare schotels zorgen er voor dat u de matras drager precies in kunt stellen zoals u wilt.

Deze schotels hebben een groot open oppervlak. Hierdoor ventileren ze dus ook erg goed. De flexibele schotels zijn zo gemaakt dat ze met het matras en uw lichaam mee bewegen.

U kunt de Tempur bedbodems gebruiken als stand alone bed. Door deze te combineren met een potenset en/of andere accessoires. Maar u kunt ze ook gebruiken in een omranding zoals het Flex Design of Prestige bed. Maar ook in een van onze andere houten bedden of design bedden.

Vier zones

De Tempur bedbodems zijn in vier zones verdeeld. Zo krijgt u lichaam precies de ondersteuning en zachtheid waar u het nodig heeft.

Bij het hoofd zijn de schotels zo ingesteld dat ze ietsje steviger zijn en wat meer steun geven. Bij de schouders echter zijn de schotels wat zachter. Hier door zakt uw schouder net wat meer in het matras. Zo krijgt u dus een betere houding tijdens het slapen.

De rug zone heeft een indeling van gemiddelde stevigheid. Precies de steun die u nodig heeft, maar niet te hard. Bij de voeten worden vervolgens weer stevigere schotels gebruikt. Net als bij het hoofd.

Elektrisch verstelbaar

De Tempur bedbodems zijn te koop als een vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering. De Elektrisch verstelbare bodem is te verstellen door middel van twee elektro motoren. Zo kunt u het rugdeel en de knieknik apart van elkaar bewegen.

Opties

Optioneel kunt u nog een RGB Led verlichting of een massage unit toevoegen. De massage unit is heerlijk om vermoeide benen even los te trillen. Hierdoor wordt de bloedsomloop weer goed op gang geholpen. Zo voelt u zich direct weer fris.

De Led verlichting wordt onder het bed geplaatst. Zo is het een perfecte in- en uitstap verlichting. Als u 's nachts even naar de WC moet of een glas water wil pakken hoeft niet meer de verlichting in de slaapkamer aan. Zo hoeft u uw partner dus niet onnodig wakker te maken.

Wacht dus niet langer en kies voor een compleet slaapsysteem, koop uw matrassen en Tempur bedbodems bij Beds & Bedding online of in de winkel!