Tempur aanbieding PrestigeTempur aanbieding detail hoofdbordTempur aanbieding detail pootje

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Tempur aanbieding

U wilt goed slapen maar niet te veel betalen? Geen probleem! Maak gebruik van onze Tempur aanbieding en voor u het weet slaapt u als een baby. Het hele jaar door is er wel een Tempur aanbieding. Hou daarom deze pagina goed in de gaten. Want we zullen hier altijd de meest recente Tempur aanbieding plaatsen.

Tempur aanbieding Prestige

Een populair Tempur aanbieding is het gratis Prestige bed. Als u twee verstelbare bed bodems koopt samen met twee matrassen krijgt u het bed cadeau. U kunt ook kiezen voor twee vlakke bodems. In dat geval betaald u slechts € 250,- bij voor het Prestige bed.

In een aantal stappen stelt u het Prestige bed helemaal samen. Het begint met het kiezen van de juiste maat. De belangrijkste keus is die van het matras. Bij het Prestige bed heeft u de keus uit alle matrassen uit de Cloud, Original en Sensation series. Ook de Breeze matrassen voor een lekker koel comfort.

U kunt natuurlijk het vlakke bed nemen. Maar als u vaak leest of TV kijkt in bed zijn er ook twee elektrisch verstelbare opties. Een variant met twee motoren of met vier motoren. Met twee motoren kunt u het rugdeel en de knieknik apart van elkaar bedienen. Als u kiest voor vier motoren kunt u ook nog een voetlift en neksteun instellen.

Vervolgens kiest u de stof en kleur die u het mooiste vindt. Tot slot maakt u een keus uit de typen pootjes die er zijn voor het Prestige bed.

Beds & Bedding

In onze winkels hebben we grote test studios waar u zelf kunt testen welk slaap comfort het beste bij u past. Samen met ons advies zult u merken dat de keuze voor een goed bed veel makkelijker wordt. Kom daarom eens naar een van onze winkels en kies voor onze Tempur aanbieding.