Tempur bedden model North in de Sand kleurTempur bedden model ZeroGTempur Prestige bedden

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Tempur bedden

Als u al eens op Tempur bedden geslapen heeft weet u dat het een speciale ervaring is. De manier waarop het schuim zich naar het lichaam vormt is uniek. De matrassen laten zich zeer goed combineren met de Tempur bedden.

U ontspant beter op Tempur bedden. Het schuim is erg gevoelig voor warmte. Als het warm wordt vormt het zich naar uw lichaam. Hierdoor wordt de druk weg genomen. U kunt dus beter ontspannen in uw favoriete slaaphouding.

Ervaringen met Tempur bedden

Tempur is de leider als het gaat om klant tevredenheid. Dankzij uitstekend comfort en een perfecte drukverdeling. In maar liefst 12 landen hebben meer dan 5000 klanten meegedaan aan dit onderzoek. Over het algemeen zijn de ervaringen zeer positief. 

Het speciale traagschuim wordt in Denemarken gemaakt in een eigen fabriek. De producten worden ontwikkeld en getest volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Een uitgebreide garantie van maar liefst 15 jaar op de matras geeft ons vertrouwen weer!

Aanbevolen

Tempur bedden worden overal in de wereld aanbevolen door medische specialisten. Ook worden ze gekocht door ziekenhuizen. Vanwege het comfort en de geweldige drukverlaging die zij bieden. Dat betekent dus geen pijnlijke drukpunten. Ideaal bij rugpijn of gewrichtsklachten.

Bedden Collectie

De Tempur Bedden collectie bestaat uit een aantal bedombouwen. Maar ook uit diverse bedbodems en matrassen. Op complete bedden zijn vaak zeer scherpe kortingen te verkrijgen.

►Tempur Zero G

De uitstraling van het Zero G slaapsysteem heeft de uitstraling van een luxe boxspring. Maar dan met een leuke verrassing! De Zero G heeft een slim mechaniek waardoor het verstellen van het bed simpel is. En u altijd de juiste houding vindt in bed.

►TEmpur North

Het North bed is verkrijgbaar in een vlakke en een verstelbare variant. Ook de North kunt u krijgen in een Original, Sensation of Cloud gevoel. In drie kleuren die goed samen gaan met ieder interieur krijgt u altijd een stijlvol meubel in huis! De ronde vormen en de naar binnen geplaatste pootjes geven een zwevende indruk. Kom snel eens langs en laat u verrassen door North!

►Tempur Flex

Het Flex systeem is een gemakkelijke en mooie oplossing om de bodems te voorzien van een bed ombouw. De Flex bedden klikt u simpel om de bodems heen. De Flex Design Bed collectie is te krijgen in 4 kleuren stof. Het hoofdbord heeft horizontale strepen.

►Tempur Prestige

De stijlvolle Prestige bedden zijn voorzien van een hoofdbord met horizontale banen. Dit bed is te krijgen in drie kleuren stof. Maar ook in twee kleuren leder look. De stof is slijt vast en van hoge kwaliteit. De constructie is solide en gaat lang mee. Tot slot heeft u nog de keuze uit vier kleuren voor de pootjes.

Een goed advies

Bij Beds & Bedding krijgt u een goed advies over de Tempur bedden en bedbodems. Zo kunt u er zeker van zijn dat we altijd de juiste combinatie voor u weten te vinden. Al onze verkopers volgen regelmatig trainingen om up-to-date te blijven. Op die manier kunnen wij u beter helpen. Dus kom eens langs en probeer een van onze Tempur bedden nu zelf!