Seniorenbed LarsSenioren bedden MontrealSenioren bed Napoli

Subpagina's
Stuur ons uw vraag
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *

Senioren bedden

Seniorenbedden hebben goede in- en uitstap hoogte. Zo wordt het heel makkelijk om in of uit bed te stappen. Met een goed matras slaapt u ook nog eens erg lekker. Hoe beter u slaapt des te fitter u op staat. Zo begint u de dag met veel energie!

Seniorenbedden maten

Onze seniorenbedden zijn te krijgen in een groot aantal maten. Natuurlijk in de standaard maat 90cm x 200cm. Maar als u niet meer terug wil naar een 1-persoons bed zou u ook kunnen kiezen voor een twijfelaar maat. Met een afmeting van 120cm x 200cm heeft u lekker alle ruimte!

Veel mogelijk

Er is veel mogelijk bij het kopen van seniorenbedden. We hebben de eiken houten ledikanten. Of in Alpine wit. Maar we kunnen ook eens een aparte kleur doen. Zoals hoogglans rood op de Auping Auronde 3000. Seniorenbedden zijn allang niet meer ouderwets.

Het is ook een idee om een mooie boxspring te kopen. Deze zijn vaak al op een goede in- en uitstap hoogte. En met een gestoffeerd matras met een topper is het ook nog eens heel makkelijk opmaken. Omdat u alleen de topmatras hoeft op te maken hoeft u niet meer de zware matras op te tillen om het hoeslaken er om heen te doen.

Natuurlijk zijn alle soorten seniorenbedden online te koop. Maar als u een goed en persoonlijk advies wil zien we u graag terug in een van onze winkels.

Opties

Er zijn ook een aantal opties te koop bij onze seniorenbedden. Deze zijn erg handig. Zeker als u niet meer zo mobiel bent. Zo kunnen we onder andere een papegaai leveren waar u zich aan vast kunt houden bij het opstaan.

Wat ook fijn kan zijn is een elektrisch verstelbare bodem. Dat is niet alleen erg fijn om nog even te lezen of TV te kijken maar ook gewoon voor als u moede voeten heeft. Als u moeite heeft met opstaan dan kunt u het rugdeel omhoog zetten. Dan heeft u daar ook nog eens houvast aan.

Koop daarom uw seniorenbedden bij Beds & Bedding. Online of in een van onze winkels.